Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak szerintem gázak a Loliták?

Mina71 kérdése:

Csak szerintem gázak a Loliták?

Figyelt kérdés
:/ Szerintem egyáltanán nem cukik. Szeretem a merész furcsa ruhákat ,de őket inkább sarkinak mondanám. Bocs ,ha megsértek valakit. Saját vélemény

2019. júl. 21. 17:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg átjött. Ezek gyerekesebbnek néznek ki, de szintén nincs bennük szexuálisan kihívó.
2019. júl. 22. 19:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Túl sok alstílusa van a lolita öltözködésnek ahhoz, hogy az egész szubkultúrát lefújogjam, illetve felmagasztaljam.

Az más kérdés, hogy nem mindegyik tetszik.

Alapvetően goth behatású ember vagyok, de nagyon tetszik ennek a stílusnak a viktoriánus, nőiesebb, elegáns stílusok: goth lolita, erő lolita, esetleg még a hime lolita (mert annak ellenére, hogy dark vagyok, szeretem a pasztellszíneket is alkalmanként).

Viszont a sütis, cukorkás, 5 éves gyereknek öltöző, szándékosan gyerekes, cukiskodó alstílusok nagyon távol állnak tőlem.

2019. okt. 16. 10:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
*ero lolita
2019. okt. 16. 10:53
 14/14 anonim válasza:
100%
Amien lolita ruhás embereket láttam én az interneten eddig, nem tudnám azt mondani, hogy bármeik magamutogató lenne. A legtöbb elegáns úri ruhát viselt mint egy gróf lánya, ami nekem nagyon tetszett szóval nekem ezek a loliták a kedvenceim (+ a hime loliták is tetszenek ^^)
2021. jún. 9. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!