Milyen elérhető árú, jó minőségű, nem fast fashion márkák vannak Magyarországon?
Meguntam már, hogy hiába vigyázok a ruháimra, pár hónap után mindig elszakadnak, kibolyhosodnak. Általában H&M, C&A, Zara basic részlegeiről vásárolok, leginkább kényelmes, felirat és logó nélküli, természetes anyagból készült ruhákat hordok (hordanék). Elegáns ruhára nincs nagy szükségem, azokból van elég jó minőségű darabom, leginkább farmer, kardigán, pulcsi, póló, ing érdekelne. Bár pl. a F&F-ben találtam pár jó darabot, ami évek óta megvan, de túl öreges és furcsa ott néha a szabás, és nem mindig találok nekem tetsző, egyszerű darabot, és sok drágább bolttal is ez a problémám: vagy teljesen más stílusú ruhák vannak ott, vagy 20 évvel ezelőtti, "kismamás" szabások és színek. A turkálókat szeretem, de sokszor nincs energiám és időm arra, hogy ha konkrétan egy sötétkék hosszú ujjú pulcsit szeretnék a saját méretemben és stílusomban, bejárjam az egész várost érte.
20 éves egyetemista lány vagyok, tehát azért túl drága ruhákat nem engedhetek meg magamnak, netről rendelni félek is ilyeneket, de tudok spórolni pár darabra, hiszen sokkal jobban megéri anyagilag egy több évig hordható póló 3-4 két mosás után szétfoszlónál (és azért környezetbarátabb is).
Ha hasonló cipőben jártok, akkor ti hogy oldjátok meg ezt a problémát, hol vásároltok?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
“20 éves egyetemista lány vagyok, tehát azért túl drága ruhákat nem engedhetek meg magamnak, netről rendelni félek is ilyeneket, de tudok spórolni pár darabra, hiszen sokkal jobban megéri anyagilag egy több évig hordható póló 3-4 két mosás után szétfoszlónál (és azért környezetbarátabb is).”
Van Graaf az Alle bevásárlóközpontban vagy az Arénában a Peek & Cloppenburg de egy cég a kettő.
De fillérekért nem fogsz minőségi ruhát kapni.
Olyan minőségi polot ami nem foszlik szét es évekig hordhatód
-Weekend MaxMara-nál a Dorottya utcában
-Lacoste -ban
-Gant -ban
-Marc Cainben
-Ralph Laurennel talalsz
Akciósan is min. 10 ezer forint egy pamutpolo. Ezert is irtam hogy C&A aron ne akarj minőséget
1&2 vagyok
Menj az Alleba a Van Graafba van nagyon sok jo minosegu ruha foleg most hogy le vannak arazva
Lenn is vannak olyan vallfak ahol meret hiányos megmaradt darabok vannak -70% illetve a felso emeleten a probafulkek kornyeken is van ilyen állvány. Ott vettem mar 80 ezer helyett 25 ezerert nadragot vagy 20 helyet 5 ezert nadragot.
Összeségében vannak jo márkák
Marie Lund
Comma
Esprit
Mind nemet minőségi ruhak nem olyan dragak sot most akciót a meg jobb aron
hát mivel rocker vagyok, így nem hordok olyan ruhákat.
Eddig inkább rockpincéből szereztem be őket, most pedig drágább, de minőségi nem fast fashion pólókat (champion, levi's, thrasher.)
ajánlani neked az american apparelt tudom ajánlani vagy a turikat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!