H&M-ről szeretnék rendelni ruhát, mennyire megbízható az ottani méretezés?
Huuu nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak ebből a szempontból a h&m-el. Egyszerűen az egyik nadrágból 34est, a másikból 36ost kell vennem, a múltkor pedig még a 34es is olyan volt rajtam, mint egy zsák. Teljesen kiszámíthatatlan. Fürdőruhával szintúgy. A pólók, felsők közül általában s/xs méretűt hordok, de a múltkor próba nélkül vettem meg egy s-es pólót, otthon felvettem és nagyon kicsi volt.
Szóval én azt javasolnám, hogy vagy már bevált terméket vegyél újra a neten, vagy olyat, amit felpróbáltál az üzletben és épphogy nagy/kicsi lett, és akkor pontosan tudod, hogy egy mérettel kisebbet/nagyobbat kell venned, de már esetleg nincs az üzletben.
990 forint a visszaküldés, ha nem jó a méret. Vajon nem költesz el ennyit BKV jegyre, vonatjegyre, üzemanyagra, amennyiben személyesen elmész a boltba?
És az időd ami erre rámegy? Az nem ér meg 990 forintot? Ezen érdemes elgondolkodni.
Én nagyobb méreteket hordok, 42 -44 - 46 méreteket, de a tegnapi rendelésemből egy 44es ing konkrétan nem ért át mellben, egy másik pedig 44es méretben iszonyatosan nagy volt.
Ezek persze szélsőséges esetek, a legtöbbször a méretezés megfelel a mérettáblázatnak
Én sem ajánlom! Én bugyikkal nagyon megjártam... M-es méretet hordok, így értelemszerűen a H&M-es bugyikból is M-es méretűt vettem. Na, olyan nagy lett rám hogy az nem igaz 🤦🏼♀️ És ugye fehérneműket sem próbálni, sem cseréltetni nem lehet... Így 5 ezer forintot dobtam ki 6 db bugyira - feleslegesen.
A melltartó méretemet viszont mindig eltalálom, a nadrágot is általában, de kabátnál is észrevettem hogy egyel kisebb méretet kellett vennem. Inkább szerintem vegyél boltban - bár tudom hogy a negyede van csak annak amit online látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!