Szerintetek egy deszka alaku lany miket hordjon?
Deszka alatt azt ertem hogy de fenekem se mellem nincs:( De viszont nagyon szeretem nadrgokbol a skinny gatyakat
Szerintetek gaz egy ilyen alakon skinny nadragot hordani? Emellett meg hosszu labaim is vannak:/
Ti mit ajanlotok? Egyebkent meg fejlodesbe vagyok szoval meg tudok kerekedni. Engem igazabol nem zavar az alkatom mert barmit ehetek nem hizok:D
Egyebkent semmi egészségugyi problemam nincs.
Régebben lehetett kapni olyan feszülős farmert ami kerekítette a feneket. Már fogalmam sincs hogy hol láttam.
Amúgy meg ha kicsi melled van fodros felsőket hordj. De vannak az interneten olyan cikkek hogy mit hordj ilyenkor.
Kezdj el edzeni. Itt a nyar seggre siman edzhetsz en is elkezdtem mar. Nekem van mellem de seggem nincs nagyon meg vadlim se szval edzek most az alsotestemre. Szerintem kezdd el te is. Hany eves vagy?
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!