A hamis kanken táska nagyon rossz?
Nem hinnem, hogy nagyon rossz lenne, viszont az altalaban meglatszik, ha hamis, es szerintem eleg gaz.
Vannak olcsobban is nagyon jo taskak, szerintem inkabb valogass azok kozul, 10 ezer korul/alatt mar siman talalsz markasat is :)
Most komolyan? Hamisat veszel egy táskából, ami abszolút nem horror áron van?
Szerintem 30 ezerért kapsz ilyet...
Felejts el a hamisat. Bele őrülnék, ha tudnám hogy egy hamis táska van az oldalamon. Még akkor is ha 100%-ban olyan mint az eredeti. Én tudom hogy nem az. Ne másoknak vedd ezeket a dolgokat. Ne másoknak akarj tetszelegni, meg megmutatni hogy dee bizony van itt pénz.
Magadnak vedd a márkát. Hogy birtokold. Ha meg nincs rá pénzed, akkor ne vedd. Ilyen egyszerű.
Nekem sincs pénzem Maseratira autóra, még sem keresek belőle kamut. (Pedig biztos van)
Igen nagyon rossz.
Szerintem gàz hamis dolgot hordani.
A màrkàt tàmogasd, ne az éhbérért dolgozó szegény emberek àltal megvarrt hamis táskát.
Vannak világmárkák, amike éhbérért varratnak, hanem az összes ilyen :(
Azt vallom én is, hogy inkább egy noname mint egy hamisítvány, legyen az bármi.
Ha nem másoknak öltözik az ember, kit érdekel ha egy ismerős felismeri hogy hamis a táska? Mégis másoknak oltozunk?
Csak mellékesen....
Szia
Biztos nem aktuális már,de igen rossz
Én is régóta szerettem volna kanken táskát de nem azért mert "menő" vagy mi hanem azért mert újrahasznosított,persze biztos van más táska is ami az de nekem ez tetszett és úgy tudom hogy a táska maga is újrahasznosítható a későbbiekben..és spóroltam rá,vettem egyet.Mellékesen egyetértek az előttem válaszolókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!