Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Balenciaga hanyas lábra jó?

Balenciaga hanyas lábra jó?

Figyelt kérdés
Nem nagyon tudom hol lenne lehetőségem próbálni egy triple s-t, viszont így meg nemtudom hogy hanyasat vegyem.
2019. júl. 13. 09:15
 1/3 anonim ***** válasza:
FB csoportokban (például a KRG-bn) ritkán fel-fel szokott tűnni egy-egy példány. Én egyébként úgy tudom, hogy erősen felfelé méretezett, -1 méret kell belőle (de lehet, hogy rosszul emlékszem). Szerény véleményem szerint az egyik legocsmányabb cipő, amit valaha is láttam (ám ez semmit sem jelent).
2019. júl. 13. 09:40
 2/3 anonim ***** válasza:
61%
szerintem is a világ legrondább cipője 🤮
2019. júl. 13. 11:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Heaven pop up Budapesten,vagy rendelni tudsz,nyílván akkora kell belőle amekkora a lábad.Amúgy valószínűleg nem teheted meg,hogy ilyen cipőt hordj,ha ilyen hülyeséget kérdezel,és ennyi pénzért abszolút nem éri meg,főleg hogy már eléggé lecsengett a trendje,nehezen kombinálható,tudni kell hozzá öltözködni.Ha mindenképpen ennyi pénzt akarsz cipőte költeni és hasonló fazont akarsz,nézz szét a többi dad shoe között vagy ott a Balenciaga track trainer.
2019. júl. 15. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!