Lányok, nők. Milyen ruhában érzitek magatokat a legszexibbnek? Milyen cipőt, ruhát viseltek olyankor? Hogy hordjátok a hajatokat? Milyen kiegészítőt hordtok? Kort is írjatok légyszi
Feszulosbe
Magassarkú
Kibontott haj
Nem igazán szokott kiegészítő lenni
19/L
Kiengedett haj. (csatos pothajjal mert a sajátom nem hosszú)
Váll nélküli ruhak
Vagy feltűnő fülbevaló vagy feltűnő nyaklánc, egyszerre csak az egyik.
Magassarkú cipőt nem nagyon hordok, de vannak csini cipoim.
Ruha: kis fekete,mély dekoltázs.
Cipő:magassarkú,de én nem hordok nagyon magasat. Haj: kiengedett,hullámos, vagy demi chignon-a haj egy kis része feltűzve.
Kiegészítő:fülbevaló jön be nekem
Szexinek fehérneműben.
Máskor nőcisnek érzem magam.
Nem feltétlenül (csak?) szexinek érzem magam, de az biztos hogy magabiztossá tesz, mert teljesen önmagam vagyok ilyen öltözetben.
Ez a lényeg szerintem, hogy mindenki merjen úgy öltözni, ahogyan neki tetszik :)
Viszonylag rövid, a környezetem szerint a személyiségemhez teljesen passzoló hajam van, azzal nem csinálok semmit, jó így :D
Egy szép fazonú, néha kivágott hátú, de amúgy visszafogott térd fölé érő egyberuha
Minimális smink, olyan ami beavatatlan szemeknek szinte fel sem tűnik, de nagyot dob az összhatáson :)
Cipő az alkalomtól függően. Szeretem nagyon a kis balerinacipőket is, szerintem szép lábam van, ezért elég jól állnak a nyitott cipők is :) magassarkút nem hordok, egyrészt nem érezném benne jól magam, a stílusomhoz sem passzolna, másrészt így sem vagyok vmi alacsony. (Ráadásul barátom is alig magasabb nálam pár centivel, hülyén néznék ki ha mellé állnék 😂😂)
És ami nagy szerelmem, azok az acélbetétes bakancsok, van belőle több színben, hosszúságban 😂😂 azt nagyon szeretem hordani, úgy érzem igazán illik hozzám. Kicsit "elrontja" azt az átlagos, aranyos jókislányos megjelenést, de attól még mindig cuki, ez nekem nagyon tetszik :D
Ha olyan a ruha, meg az alkalom (pl vadabb koncert) akkor egy egyszerű szemsminket, és egy matt vörös rúzst is feldobok, szegecses nyakörvvel meg karkötőkkel. Nagyon szokták értékelni a dolgot az emberek. Köztük apám és nagybátyám is 😂 És hát ugye ez tetszik nekem is :)
Egy tini lány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!