Örömanyaként szeretnék magamnak ruhát vásárolni. Melyik üzletet vagy online boltot ajánlanátok?
Ami fontos,hogy maxi ruhát szeretnék,viszonylag fiatalosat,mert én sem vagyok idős és előnyben részesíteném az online vásárlást azon oknál fogva,hogy nagyobb a választék így,illetve elég távol vagyok a nagyvárosoktól.Többen már ajánlották a Mystic day ruháit,de itt a gyakorin például nem voltak túl jó véleménnyel róla.
Utoljára alkalmi ruhát a saját esküvőmre vettem,szóval kicsit tanácstalan vagyok.
Nem tudom mekkora esküvő lesz, de nálam egy íratlan szabály, hogy magyar készîtőtől nem veszünk ruhát ilyen nagyobb eseményre. Májusban voltunk egy közeli rokonunk esküvőjén, minden túlzás nélkül mondom, hogy min. 10 ember volt ugyan olyan Mystic Day ruhában, köztük az örömanya is! Drága ruha, és mégis “tucat”.
Nézz szét például itt: [link]
Kedves 6-os!
Igazad lehet,én is tartok ettől.Örömanyaként különösen kínos lenne egy ugyanolyan ruhába öltözött nő,mint én.90-100 fő körül leszünk és sok fiatal,szóval tényleg kockázatos.
Köszönöm a linket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!