Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Boltban hogyan találjam meg a...

Boltban hogyan találjam meg a megfelelő méretű bugyit?

Figyelt kérdés
Régebben vettem már a h&mben bugyikat, viszont ott is problémát okozott, hogy az egyik csomag számozva volt, a másik meg xs, s, m... És előfordult az is, hogy az egyik csomag XS tökéletes volt, a másik XS pedig iszonyatosan szorított, bevágott (még mindig h&m). Szeretnék egy másik boltban fehérneműt vásárolni, de a szemem alapján nem tudom eldönteni, felpróbálni, meg visszavinni szintén nem lehet. Valakinek valami tippje? Hogy szoktatok bugyit vásárolni?

#méret #bugyi #bugyiméret
2019. júl. 7. 00:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Megnézem h nyúlik e, milyen az anyaga. Ha nyúlik akk odafogom és ha szemre passzol (akár a kisebb is) akkor megveszem.
2019. júl. 7. 02:31
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Vigyél el otthonról egy bugyit és mérd hozzá az újat.
2019. júl. 7. 06:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Néha besikerül egy rossz méret, de többnyire látszik rajta hogy milyen: nyúlik, puha, csipke, kevésbé nyúlik, milyen a szabása. Így egy-egy méret plusz mínusz befigyel néha. De többnyire m-et hordok.
2019. júl. 7. 06:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Van odarakva kibontott "minta" darab? (igen/nem)?
2019. júl. 7. 09:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az 1 írja. Magamhoz mérem. (Nekem is van M-es, de XL-es bugyim is, és mindkettő jó rám.)
2019. júl. 7. 13:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Valahogy megpróbálkozok vele, bár mindig is kínosan éreztem magamat, amikor a boltban a bugyikat elkezdtem magamhoz méregetni.
2019. júl. 7. 16:15
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Pedig látszik az hogy mekkora : D hogyhogy nem megy
2019. júl. 7. 17:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne kínos ha nő vagy? Más ha pasi vagy, és úgy veszel bugyit. De abban sincs semmi rossz.
2019. júl. 9. 11:15
 9/9 anonim ***** válasza:
59%

Ismerem a méretem, és márkás bugyikat veszek. Azoknak nem változik a mérete. Amúgy meg megsaccolom, hogy mennyire nyúlik. Ennyi!

F29

2019. júl. 10. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!