Ilyen fürdőruhát, ekkora méretben hol tudok rendelni?
Figyelt kérdés
Olyan fürdőruhát szeretnék ami úgy néz ki mint egy sportmelltartó és úgy is tart. 100 D-s a melltartó méretem és egy kicsit széles a hátam (nem vagyok egy Hulk, de nádszál sem :D) Sportmelltartóm L-es.Na és persze ne 10ezrekbe kerüljön.. Esetleg valaki tud tanácsot adni?2019. júl. 5. 20:58
1/3 anonim válasza:
Ezt a fazont szereted, vagy inkább szükségből gondolnád?
Már ha rákeres az ember a 100d és bikini kulcsszavakra, akkor is rengeteg csinos, mutatós darabot lát (legalábbis férfi szemmel), és gondolom csak nem tartanak rosszabbul, mint ahogy bárki elvárná.
2/3 A kérdező kommentje:
Szükséges is, praktikusabb is (számomra) és szeretem is :)
2019. júl. 6. 08:16
3/3 anonim válasza:
Hűha. Nem gondoltam volna, de feladtad nekem a leckét.
Azt hittem, hogy sokkal könnyebb lesz megkeresni, de olyat, amire igazán illik a leírásod, még nem találtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!