Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ebben a ruhában gáz lenne...

Ebben a ruhában gáz lenne felmenni a Gellért-hegyre?

Figyelt kérdés
Van egy fótós barátom aki készítene rólam pàr képet ahol szép a kilátás,így esett a választás a Gellért-hegyre. Ruha ügyileg egy egyberészes nyári szoknyát huznék fel ami kényelmes, és mivel nagyon alacsony vagyok felvennék hozzá egy telitalpu magassarkú cipőt amit elég sűrűn hordok mert kényelmes és nem is magas a sarka nagyon. A barátnőm azt mondta,hogy nem lenne jó ötlet ez a ruha meg a cipő... Nem átlagos képet szeretnék ezért nem huznék fel egy farmernaci+top kombót... Beakarom majd kereteztetni és anyunak adni, mert régen látott és szereti szép Pesti kilátást...
2019. júl. 5. 01:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Csatlakozom, én múltkor a metróállomáson vettem át a szandált amit aznap vettem, mert a rajtam lévő cipőben annyira fájt a lábam hogy állni alig bírtam. Elég viccesen is nézhettem ki, mert nem tudtam leülni, úgyhogy öt szatyorral a kezemben egyensúlyoztam fél lábon, hogy fel tudjam venni a cipőmet.

Biztos volt aki megmosolyogta, de az is biztos hogy kicsit sem érdekelt semmi azon kívül hogy végre tudok úgy járni hogy nem akarom elsírni magam a fájdalomtól.

Ne aszerint éld az életed hogy egy randomjóska mit gondol abban a három másodpercben amíg lát.

2019. júl. 5. 20:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem körbeállnának az emberek és hangosan nevetnének, mert átveszed a cipődet...
2019. júl. 5. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!