Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Németországban olcsóbbak a...

Németországban olcsóbbak a márkás ruhák mint itthon?

Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 22:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem jártam még ott, csak ismerősöm mondta, hogy az árak átlagban ott vannak , mint itthon csak sokkal többet keresnek az emberek.

De jön valaki és megmondja.:)

2010. júl. 9. 23:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak minimálisan olcsóbbak nominálisan, relatíve viszont nagyon (értsd: átszámítva kb ugyanannyiba kerül, mint itthon, de ők többet keresnek)
2010. júl. 9. 23:06
 3/6 anonim ***** válasza:
ugyan annyiba kerülnek, mint itthon( az már más, hogy ott többet keresnek az emberek) de legalább biztosan nem hasmisitványok :)
2010. júl. 9. 23:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy nem hamisitvanyok. A kinaiak ill. azsiaiak ott vannak mindenutt. De tudod mit. En magam kerdezem. Vajon honnan van az anyag es hol van megvarrva a "markas cucc"? Nem olyan biztos, hogy Parizsban, kituntetett varrono varja, darabonket. Itt egy pelda: Taiwanban voltam, valaki bevitt egy gyarba, ahol a "head" teniszutoket koptek a gepek, vagyis kikopott a gep tenniszutoket marka nelkul. Ezutan negy fele lettek osztva, igen, eltalaltad, egyik oldalon head lett belebejegezve, a masik oldaliak promax es igy tovabb. Nem hittem a szememnek, na meg a kulonbozo araknak, pecset utan. Hazajottunk, nem M.o. mondtuk a fiam tennisz tanarjanak, o elkezdte importalni oket. Nagy siker, ugyanolyan mint a head, promax nev alatt, coach adja $180-ert, mig a head az uzletben meg klubbokban $450+.
2010. júl. 10. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak a fizetésekhez képest. A világmárkák mindenütt kb. ugyanannyiba kerülnek.
2010. júl. 10. 11:42
 6/6 anonim ***** válasza:

én Németországban (és Ausztriában) leakciózva vettem meg olyan ruhákat, amik fél évvel később jöttek Magyarországra.

És sokkal olcsóbb szinte minden: ZARA, NewYorker, stb.

2010. nov. 8. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!