Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Super-skinny nadrágnál térdnél...

Super-skinny nadrágnál térdnél nem "csíkozódik" a gatyó. Mitől van ez?

Figyelt kérdés

Na lehet hogy hülye kérdés ez, de muszáj lesz megkérdeznem. Szerintem baromi jól néz ki az, hogy super-skinny nadrágoknál térdnél hátul csikozódik 4-5 db csík kb. De nálam pont az ellentetje jön érvénybe, kisímul teljesen, vagy fél nadrág gyűrött középen. Mitől lehet ez?

Erre gondolok: [link]

Nálam meg kb valahogy így néz ki:

[link] (csak férfiba)

Tehát mi lehet a probléma? Válaszokat köszi.

2019. júl. 1. 19:12
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Azt nem értem normális válaszoló miért van 22%-ra le értékelve, és egy troll kisgyerek miért van 72%-on. Kész
2019. júl. 5. 11:24
 22/29 anonim ***** válasza:

Én már megfejtettem ennek az oldalnak a titkát.

Ha azt írod amit a többség illetve amit a kérdező olvasni szeretne akkor oké vagy, de ha már őszinte szeretnél lenni akkor ellenségként kezelnek, ez vagyok én...

A te kérdésed és az én válaszom kivétel ez alól mi most a kettősmérce rosszabbik oldalán vagyunk amit a 72%-os barátunk be is bizonyított miszerint te kérdező ha férfi nadrágot hordasz, de az szűkebb fazonú a (férfiaktól elvárt, megkövetelt) bövebbtől az már meleg kategória, de a kislányok férfi ruha viselete teljesen rendben van!

Mindjárt jön egy női önkéntes is aki 70%-on áll hasonló felfogással mint a mi 70%-sunk, és szerinte is én vagyok a beteg.

Érdekes azért az emberek pszichológiája, nem? Kérdező!

Csak elég itt olvasni őket és rá jössz mennyi a lelki sérült.

2019. júl. 5. 12:01
 23/29 anonim ***** válasza:

A női gatyák között nyilván ne a virágmintásat keresd, meg a pinket.

Nem írtam külön, de a sima egyszerű női gatyákat hordom, amikről felvéve nem nagyon állapítanád meg, hogy nőiben vagyok. :) Na mindegy te tudod, melyik szimpatikus, de nekem bevált. :)

2019. júl. 5. 13:15
 24/29 A kérdező kommentje:
Na majd meglátjuk milyenek lesznek Arénába :D
2019. júl. 5. 13:19
 25/29 anonim ***** válasza:

#22 mi az, hogy te vagy ellenségként kezelve? Itt én írtam le az őszinte véleményem (amely mellett kitartok jelenleg is) és engem pontoztak le :/

Mellesleg azért van 72% om, mert hasznos válaszokat adok. Ha nem így lenne, nem értékelnék pozitívan a legtöbb válaszom.

2019. júl. 5. 18:51
 26/29 anonim ***** válasza:

Szerinted?

Mindenhol ahol őszinte válaszokat adok egyből lepontoznak.

Hasznos válaszokat adsz? A tefajtád között lehet és egymást pontozgatjátok fel, ez egy férfi gyűlölő csoport akik a nők részére hajtják a vízet bármilyen bolondot is csinálnak magukbòl.

2019. júl. 6. 17:15
 27/29 anonim ***** válasza:

Aha, mert szerinted én csak ebben a kategóriában vagyok jelen és csak ehhez hasonló válaszokat adok. Ezt vontad le pár hozzászólásból, hát gratulálok.

Az életem esetleg nem akarod elemezni, ha már ilyen profi vagy ezen a téren?

2019. júl. 6. 17:32
 28/29 A kérdező kommentje:
Na..Legyen béke és pisztácia nem kell összeveszni.
2019. júl. 6. 17:57
 29/29 anonim ***** válasza:

Úgy bizony!

Mivel a nők férfi ruha viseletével kapcsolatos kérdéseknél nem vagy ott sértegetni őket csak itt pampogsz.

2019. júl. 8. 06:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!