Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék ilyen melltartót...

Hol tudnék ilyen melltartót venni?

Figyelt kérdés

Esküvőn koszorúslány leszek, vettem egy szép ruhát, viszont a hátam kilátszódik benne, ezért szeretnék olyan melltartót aminek a hátulja teljesen szilikonos.

Más opció is érdekelne, bár úgy gondolom nem nagyon van, mert nagy a mellméretem.

2019. jún. 28. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A szilikonos hátú is nagyon látszani fog, főleg napfényben, mert csillog. Vannak olyanok amiket ráragasztasz a melledre és elől fűzővel összehúzod. Szinte minden fehérneműboltban lehet kapni.
2019. jún. 28. 23:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Úgy tudom hogy ezek a fajta melltartók nagy cici esetében semmit sem tartanak. Igazából még nem is láttam az én méretemben.

Nemtudom hogy van e egyáltalán.

2019. jún. 29. 00:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az nem opció, hogy nem viselsz melltartót?
2019. jún. 29. 01:41
 4/6 A kérdező kommentje:
nemnem :) nem tartja a ruha egyáltalán.
2019. jún. 29. 12:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Esetleg lehetne a ruhába varratni szivacsot és egy kis merevítőt. Tudom elvetemült ötlet. 😀Egyébként hasonló okokból nem hordok nyitott hátú ruhát
2019. júl. 1. 02:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem rossz ötlet köszönöm!!

Megértelek, nekem is ez az első olyan ruhám amiből ki fog látszódni, de nagyon megtetszett, és úgy gondoltam nehogy már az adottságaim miatt ne hordhassak ilyet.

2019. júl. 1. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!