Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy duci lány hogy öltözzön...

Egy duci lány hogy öltözzön hogy udvaroljanak neki?

Figyelt kérdés

2019. jún. 28. 15:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
14%

Viszont a lenge is jól le lett nullázva. Tudod mit? Akkor lehetőleg feszülős, kis, esetleg élénk színű darabokat válassz, aztán majd gyere vissza és írd le a reakciókat.

32/f

2019. jún. 28. 16:09
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

Utolso a tul lenge, semmilyen szabasu zsakszeru ruhak csak meg nagyobbnak mutatnak mint amekkora vagy. Megfelelo meretu derekban karcsusitotr ruhak a nyerok. Empire stilus esetleg. Attol is fugg hogy milyen alkat a kerdezo.

A zsakruhak csak a nagyon vekony lanyokon mutatnak valahogy, mindenki mason borzalmas.

2019. jún. 28. 16:11
 13/19 anonim ***** válasza:
65%
Nem az öltözködésen múlik, hogy udvarolnak-e neked. Szerinted a ruha miatt nem látják a pasik azt a plusz 30kg-t rajtad?
2019. jún. 28. 16:12
 14/19 anonim ***** válasza:
11%

Írtam, hogy túl lenge? Annyira kellene lenge legyen, hogy a kritikus részeken ne tudják eldönteni, hogy a ruha vagy a háj gyűrődik. Nem tudom, de egy bővebb ruhával szemben visszataszító látvány egy farmerralógó has, top ujjrészből kifolyó hurkák vagy 3 vízszintbe izzadt vonal egy felsőn...

32/f

2019. jún. 28. 16:17
 15/19 anonim ***** válasza:
34%
Amugy azt en se ertem, miert van lepontozva aki leirja a valosagot. En is duci lany vagyok, es SOHA nem fognak pl egy buliban annyian odajonni hozzam mint a vekony baratnoimhez. Lehet ti vmi alternativ cosmo valosagban eltek, es ott mindenki elfogad meg adoniszok rajonganak korbe.. hat nalam ez vmiert nem mukodik:D pedig nem is vagyok annyira dagadt (68/165) csak nem homokora, igy kis tulsuly sem all jol, mert a felsotestemre rakodik szinte csak.
2019. jún. 28. 16:19
 16/19 anonim ***** válasza:
93%
Egy jó öltözet nem elég az udvarláshoz.
2019. jún. 28. 16:20
 17/19 anonim ***** válasza:
22%

tedd ki a melledet, a fiúk hamarabb megbocsátják ha kövér vagy, de cserébe nagy a melled, mint ha vékony vagy, sportos, de melled annyira nincs. márpedig nincs az az edzés amivel olyat növeszteni lehetne.

ha jól látszik a melled senkit nem fog izgatni a többi alkatod

2019. jún. 28. 18:46
 18/19 anonim ***** válasza:
61%

Ez eddig a legnagyobb hülyeség, ami eddig válaszként érkezett. Egyrészt a legtöbb férfi előbb választ egy egészséges súlyú de kisebb mellű lányt, pláne ha sportos.

Másrészt ha kirakja a mellét, akkor talál valakit, aki megdugja, de hogyan tovább?

2019. jún. 28. 21:16
 19/19 anonim ***** válasza:

Pl. valahogy így ;)

[link]

[link]

[link]

[link]

2019. jún. 30. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!