Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felszolgálónő leszek egy...

Felszolgálónő leszek egy hotelben, milyen cipőben illik menni?

Figyelt kérdés

Ezt elfelejtettem sajnos megkérdezni. Diákmunka lenne, de egy igényes helyre mennék.

Topánka, sportcipő, szandál?

Fekete hosszú naciba kell lenni, fehér rövid ujjúba meg fekete köpenybe.

2019. jún. 27. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt jobb ha megkérdezed, mi az elfogadott viselet egy ilyen helyen !

Mindenhol mások a követelmények

2019. jún. 27. 12:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Zárt, csinosabb, tehát nem szandi és nem tornacsuka. Balerina jó lehet, vagy amit az iskolai ünneplőhöz szoktál venni. ;)
2019. jún. 27. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:
A legjobb ha helyben kérdezed meg
2019. jún. 27. 12:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben akkor inkább megkérdezem, mert nem szeretnék kellemetlenséget. :) Köszi a válaszokat!
2019. jún. 27. 12:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én dolgoztam külföldön több hotelben pincérnőként. Ott fekete, csinos, zárt cipőt kértek. Tehát egy balerina fazon jó választás lehet, csak olyat kell venni ami nagyon kényelmes!Ez nagyon fontos. Nem tudom mennyit fogsz dolgozni, de nekem a napi 10-12 órás folyamatos rohangálástól még a kényelmes cipőben is majdnem elkopott a lábam. Na meg ha sokan vannak, akkor tempósan kell haladni, azt egy kényelmetlen cipőben meg nem lehet bírni.
2019. jún. 27. 16:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen. Szerintem is egy kényelmes balerina telitalpú pici sarokkal jó lenne.

Csak nem találok sehol. Pesten van 10ezerért, de rendelni meg nem merek.

Majd még keresgélek.

Köszi a segítséget!:)

2019. jún. 27. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!