Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A tanga fürdőruha túl kihívóna...

A tanga fürdőruha túl kihívónak vagy ízléstelennek számít?

Figyelt kérdés
Feleslegesen izgatja a férfiak fantáziáját? A kevésbé jó alakú nők miért bámulnak rosszallóan emiatt?
2019. jún. 26. 20:02
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
10 : A szép lányokat mindig hamarabb észreveszik, ha valami olyat mutatunk nekik, ami tetszik nekik vagy vonzza őket, egyértelmű, hogy észrevesznek. A tanga bugyi pedig nagyon gyenge pontjuk, még ha csak a ruhán látszik át akkor is.
2019. jún. 26. 20:44
 12/24 anonim ***** válasza:
72%

Ha valaki utcalánynak készül, akkor ez kétségtelenül fotntos szempont!

Normális nö azonban nem a s*ggével akar elönyre szert tenni!

2019. jún. 26. 20:46
 13/24 A kérdező kommentje:
12 : Lássuk be, minden férfi kíváncsi arra, amelyik nőn tanga fürdőruha van. Ha körbefordulok nem látok olyat, aki ne nyíltan vagy sunnyogva ne a fenekemet nézné. Ezzel szemben egy átlag fürdőruhás nő nem kelt ekkora feltűnést.
2019. jún. 26. 20:50
 14/24 anonim ***** válasza:
90%

A pasik megbámulnak minden feneket és mellett ami kicsit jobban ki van rakva még akkor is ha amúgy nem egy jó nőhöz tartoznak. Azért nem kell hasraesned magadtól, nem nagy kunszt felkelteni az érdeklődésük, főleg ha olcsó utcalányként még ki is pakolod magad.

"Más logikus magyarázatot nem látok, miért néznek meg nők is." - Mert ízléstelenül és közönségesen nézel ki, ha meg szülők nem akarják hogy a gyereküknek a néni fenekét lássák premier plánban.

2019. jún. 26. 21:02
 15/24 A kérdező kommentje:
15 : Ha fiúgyerek, akkor nem lehet ellenükre. Hozzá tartozik gondolom a fejlődésükhöz, hogy látnak nőt. Nem nagy kunsz felkelteni a férfi érdeklődést, néhány nőnek mégsem sikerül. Főleg, amikor én is ott vagyok. Pedig nézhetnének más nőt is.
2019. jún. 26. 21:07
 16/24 anonim ***** válasza:
91%
Najó vagy troll vagy vagy üres fejű liba, én feladtam, legközelebb menj pucéran akkor ha erre izgulsz hogy random pasik megbámulnak mert olcsó k-nak tűnsz.
2019. jún. 26. 21:11
 17/24 anonim ***** válasza:
53%

Férfi a kérdező

De egyébként értetlenül állok az általános ellenséges hozzáállás előtt, ami a kissé magamutogatóbb embereket övezi. Szerintem ártalmasat biztosan nem tesznek azzal, hogy nem takargatják amire büszke lenne bárki, sőt, még jó pillanatokat is okoznak azoknak akik értékelik a szépet.

2019. jún. 26. 21:19
 18/24 Nagy.bettike21 ***** válasza:
100%
Valamiert nagyon kamu szagu nekem ez a kerdes...
2019. jún. 26. 22:38
 19/24 anonim ***** válasza:
24%
Valaki elmondaná miért lettem lepontozva nullára?
2019. jún. 27. 03:06
 20/24 anonim ***** válasza:
70%

Ízléstelen.

Én nem nézek rosszallóan, általában nem idegeneket bámulok a strandon, hanem vagy fürdőzök, vagy alszok, vagy olvasok. Nézegesse mások ragyás säggét, akinek hat anyja van. :D

N

2019. jún. 27. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!