Csak nekem tűnik úgy, hogy pl a ecipo.hu oldalon azokat a cipőket árulják többszörös áron amit az aliexpress-en is meg lehet venni? A márkajogokat megveszik így tudják ráírni és eladni pl Hugo Boss cipőként a kínait?
kb. 5 cipőt vettem az ecipo.hu-n évekkel ezelőtt és kifogástalan jó minőségű mindegyik.
NIKE, MERREL, CAT,
Igaz hogy kb 2 éve nem vettem tőlük semmit.
Aliexresszen a cipőket nem ismerem, a képek alapján jól néznekki, de sajnos a kép az semmit nem jelent, főleg ha aliexpressz. Más dolgot veszek Aliexpresszen, pl. műszaki cuccot, de ruhát szerintem nem szabad onnan.
Nem, az ecipőn full eredeti cipőket árulnak, vettem már onnan 3 Boss cipőt, mind olyan volt, mint a boltban.
Barátnőmnek is vettünk már onnan Furla táskát, az is eredeti.
Amúgy ha megnézed, normál áron nem is olcsóbbak a cipők, mint pl egy Salamenderban, vag yPeek&Cloppenburgban, csak akkor éri meg, ha épp akcióznak.
Ez olyan amit most írtok hogy miért kerül pl. 500 forintba az adott márka üdítő amikor nagyker áron a metroban mondjuk 250 ft.
Aliexpressen kínai cuccok vannak, többnyire illetve nagyker árak. Ecipo meg viszont eladóként funkicionál és a cipő gyártójával van szerződésben, ebből élnek hogy nagyobb haszonnal eladják mint amennyiért beszerzik, ezt hívják kereskedelemnek.
A kérdező vagyok, megérkezett 2 cipőm aliról. Én semmi különbséget nem látok a márkán kívűl. 4e és 5e ft volt, bőr mind2.
A kialakítása is az mint amit az eccipőről rendeltem.
A zara üzletben 15eFt-ért olyan cipzáros felsőt látok ami ugyanaz az anyag mint az itthon lévő kínai.
Azt elhiszem h a salamanderbven is ezek a bossd cipők vannka én is láttam. De attól még szerintem, felvásárolják és átcimkézik ezeket a termékeket.
Aliexpressen a nagyrésze kamu. Vehetsz az Ázsiain 1000 Forintért is egy Gucci szemüveget, hülye lennél az Optikában megvenni 60-ért. Ezt kb. ehhez tudom hasonlítani.
Ne haragudj meg, de én általánosban voltam ilyen szinten, hogy nem voltam ezekkel tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!