Mit gondoltok az olyan lányokról akik kihívóbban öltóznek?
Engem nem botránkoztat meg, amíg nem köt belém, nem jön nekem, nem bánt. Komolyan belőletek ilyen gyűlöletet vált ki egy pár ruhadarab?
És a sok félmeztelen izzadó bácsi?
Nekem nagy melleim vannak, hordhatok garbót is, úgyis mindig lesz valami frusztrált f..sz, aki csak azért leribiz, beszól, mert nagy a mellem. Egy építkezés mellett félek elmenni, mert beszólnak valami ocsmányat.
Barátom mindig kéri, hogy hordjak kivágottabb ruhákat, de én kb. nyakig zárt cuccokban szoktam lenni emiatt is.
Lehet ribizni, kr-vzni a nőket, de arról nem a nők tehetnek, hogy sok férfinek már egy kivillanó combtól b-szhatnékja lesz.
Szánom őket amiért azt hiszik csak így tudják felhívni magukra a figyelmet. Egyszerűen nem tartom normális dolognak ha egy nő kipakolja a berendezést, szégyent hozva ezzel nőtársaira.
Buliba és fesztiválra így öltözni meg egyenlő azzal hogy "dugjatok meg, de elvárom a tiszteletet mint minden normális nő és ne használjatok ki"
„Komolyan belőletek ilyen gyűlöletet vált ki egy pár ruhadarab?”
„Nyakig beöltözve is ugyanaz vagyok,mint kivágott felsőben.”
Miért hisszük azt, hogy ezek csak ruhadarabok?
Jelentést hordoznak. Ha valakit náci egyenruhában látsz az utcán, lesznek bizonyos asszociációid. Elgondolkodtató, hogy vajon miért viseli az illető:)
Remélem szemléletes példa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!