Ti is mindig boxerben meg gatyában vagytok otthon ebben a melegben?
Figyelt kérdés
2019. jún. 19. 14:25
11/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért törölték, nem volt trágár és nem is tudom mit keres ebben a kategoriában, asszem nem is ide irtam, de legalábbis biztos nem ide akartam. Amúgy már én is azon gondolkodtam, hogy meztelenül kéne éjszaka lenni, annyira meleg van, hogy még amikor ébredek is izzadt vagyok. És vannak akik simán hosszúnadrágban töltik el a napjukat...:o
2019. jún. 20. 13:07
12/15 A kérdező kommentje:
Legutobb már mezitláb mentem az utcára is, egy válaszoló legalább egyetért a dologban. Másik, poló nélkül vezetni?:D
2019. jún. 20. 13:08
13/15 anonim válasza:
Hosszú nadrág? Tudod, nem mindenki a strandról jön vagy oda megy, illetve nem otthon vakargatja egész nap a vakargatnivalót.
14/15 anonim válasza:
Pucéran mint mindig. Ha jön vala ki akkor fel kapok valamit.
15/15 anonim válasza:
Régebben igen, most már nyáron csak egy rövid gatyában, bár valahol jobb volt, itthon csak egy lengős boxerba lenni, azzal az az egy bajom volt telefon nálam kellet lenni pl hívást vártam akkor nem tudtam hova teni zseb nincs a boxeren, és így kénytelen voltam bele teni a boxerba a telefon, sokszor ki csúszót a combomnál, de pl vidéken csak egy boxerba mentem biciklizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!