Lányok! Ti mi alapján vesztek melltartót? Hogy jó legyen méretben? Nehezen veszek passzolósat!
Én mindig is merevítő nélkülit hordtam. Mondjuk nekem csak B-sek a melleim.
Sokkal kényelmesebbek, ugyanúgy szép formát adnak a mellnek, tartanak rendesen és vannak bőven szexi darabok is. Én amúgy rendelni szoktam. (H&m, Tezenis, Victoria Secret)
a cicid formájától és tartásától is függ, hogy mi az ami a legkényelmesebb és legjobban áll
nekem C-s mellem van és a hízásoktól, fogyásoktól, sportolástól nincs olyan szép tartása
ezért általában triumphosat veszek a mindennapokra, vastagabb pántosat, nem a kimondottan spagettiset, illetve nem cserélhető a pánt, szépen ráfekszik a mellemre a bimbón felül is egy pár centivel, az olyat kevésbé szeretem, aminek a mellrészében nincs elég anyag, hiába jó a méret
úgy kell körméretet választani, hogy úgy legyen kényelmes, hogy a kapocsnál legyen még legalább egy pöcök kiengedni és egy szorosabbra venni
néha sportmelltartót is hordok, ha ilyen pulcsis időszak van, az a legkényelmesebb, nem állítom olyan szorosra, de a tartást szépen megadja és nincs benne merevítő ugye, nekem decathlonos van
a minap láttam facen ezt a tesztet, hogy milyen melltartó típusok vannak, nézegesd hátha találsz olyat, ami megfelelőnek tűnik a preferenciáid alapján, minél több fazont kell próbálgatni, valamelyik előbb utóbb bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!