Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kozepiskolaban mar gaz hatizsa...

Kozepiskolaban mar gaz hatizsakot hordani?

Figyelt kérdés

Egy ilyesmire gondolok: [link]

Nagyon szeretnek sima taskat, viszont rettento mennyisegu konyvem van, ezert mindig faj tole a vallam/hatam.

2019. jún. 14. 12:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
Nem, nálunk kb. az iskola 80%-a hátizsákot hordott, a többi oldaltáskát. De ez a táska, amit linkeltél arra való, hogy pár fontosabb dolgot beledobálj, könyveknek nem.
2019. jún. 14. 16:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Én 40 évesen is abban járok,szóval...
2019. jún. 14. 17:41
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

10-es, valóban nem túl jó, de ez van.

Egyszer lemértem, egy átlag napra amikor 8 tanórám van, négy-öt kiló tanfelszerelést kell vinni. (plusz víz, kaja, iratok, tornacucc..)

Ha otthon hagysz egy könyvet, számíthatsz az egyesre. A suliban hagyni meg nem szabad.

Kérdező, inkább vegyél egy rendes hátizsákot és ne cseszd szét a gerincedet, csak mert divatos akarsz lenni. Nem buli a gerincferdülés, hidd el.

2019. jún. 14. 18:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Inkább ilyet vegyél

[link]

2019. jún. 15. 12:31
 15/16 anonim ***** válasza:

„10-es, valóban nem túl jó, de ez van”

Voltál diáktüntetésen?

2019. jún. 15. 16:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Voltam bizony. Az összesen, ami eddig volt.
2019. jún. 15. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!