SEIKO búváróra vállalható?
Most akkor a Seiko búvárórái Rolex másolatok?
Azaz nem illik/ciki ilyet viselni?
Vagy jobb elengedni a búváróra vonalat?
ez kb hány milliószor fogod még megkérdezni?
főleg úgy, hogy gyakorlatilag kérdezel, majd azonnal állítasz is, megválaszolva a saját kérdésed
"Most akkor a Seiko búvárórái Rolex másolatok?" IGEN!
"Azaz nem illik/ciki ilyet viselni?" IGEN!
"Vagy jobb elengedni a búváróra vonalat?" IGEN!
Inkább semmit ne hord, ha nem telik minőségi termékre.
Igen, mert a Seiko nem minőségi, sose volt, sőt egyszer se győzte le a svájciakat a saját versenyükben. Sőt, egyenesen gyári hibás szemét termék. Egytől egyig. A Grand Seiko szintúgy. Spring Drive meg egy kalap kaki, 0 innovációval.
Tégy már másoknak egy szívességet, és ha nem értesz valamihez, inkább maradj csöndben. Addig is ajánlom, hogy nézz utána a Seiko márkának, a történelmüknek picit alaposabban.
Erre mondják azt, hogy ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
13.-nak.
Hiába a minőség, ha a márka presztízse és a vele járó társadalmi megítélése a nullához tendál!
Lásd telefon: "Ájfon az istenkiáj!", miközben sok másik műszakilag leveri. Vagy autó, hiába full korrekt egy Mazda, egy hülye gyerek a 30+ éves, fostalicska BéjeMWével fog csajozni, mert az német prémium...volt...30+ éve.
Olcsón vettem, használtan:) bolti ár fele alatt.
Ez mondjuk már önmagában is beszédes. Mondjuk ennyiért kb el is tudnám adni pár hét hirdetés után.
S hogy miért van? Mert kíváncsi voltam. De a minőségtől nem vagyok hasraesve, egy SARB033 sokkal meggyőzőbb 120-130e körül.
A Rolex meg.. áh, hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!