Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » H&M oldalon furák az árak...

H&M oldalon furák az árak mivan most?

Figyelt kérdés
Na szóval ma eldöntöttem hogy rendelek az oldalról megnéztem a leárazott dolgokat és tetszett egy jó pár felső és jónak is találtam az árukat . Így volt kiírva :6,99ft gondoltam 700 Ft lesz AZONBAN néztem a végösszeget és észre vettem hogy az összes dolog 7 Ft 15 Ft stb.. nem értem mi van? Ez lehetetlen csak elég nagy baki ha így félre írják és végösszegnél had ne mondjam jóval kevesebb jött ki.. csak nem értem hogy mi van? Most azt kell kifizetnem amit a vegösszegben ír és kifizetem a 7 Ft-os árukat vagy mi? Csak azt sem szeretném hogy aztán véletlenül nem 700-1500 Ft-os árukat amit eleve hittem számoljanak fel hanem az eredeti árát. Mert elég furcsának találom így az egészet végösszegnek 7930 Ft jött ki és azt írja hogy 31 905 Ft a kedvezmény ezt valahogy hihetetlennek hiszem. Valaki hasonlóan járt már?

2019. jún. 12. 03:50
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

biztos keveri az eurós és a forint árakat. Nem biztos, hogy meg is veheted ennyiért.

Mintha lett volna náluk már hasonló baki, de lehet keverem valakivel.

azt tudom, hogy amikor nagy akciót nyomnak lehal az oldaluk és lehetetlen online vásárolni, viszont ha írsz nekik korrektül adnak kedvezményes kupon kódot.

2019. jún. 12. 04:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Most nem is elérhető az oldal fejlesztés miatt. Valószínű ezek az árak is hibásan lettek feltüntetve.
2019. jún. 12. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Annyiért kell eladnia, amennyiért árulja! Gyorsan rendeld meg, amíg lehet!
2019. jún. 12. 17:58
 4/4 anonim ***** válasza:
H&M már többször járt így, hogy irreális ár volt feltüntetve. A rendeléseket utólag törölték.
2019. jún. 12. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!