Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezzel a problémával visszakérh...

Ezzel a problémával visszakérhetem a pénzt a cipőért?

Figyelt kérdés
Deichmannból vásároltam márciusban egy adidas cipőt, de már annyira tönkrement a sarka a és a talpa belülről, hogy már kényelmetlen, ha visszaviszem visszaadják a pénzem vagy azt mondják, hogy önhibámból eredődően ment tönkre?
2019. jún. 10. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Blokkal együtt vidd vissza, a cipőkre garancia van, általában fél év vagy egy év, úgyhogy vagy vehetsz egy másik cipőt az árán, vagy visszaadják a pénzt. Mondjuk, a Deichmann gyakorlatát nem ismerem, de a Decathlonban így működik a garancia.
2019. jún. 10. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha sportcipő/futócipő és te mindennap hordod az olyanokra egyszerűen azt szokták mondani sajnos, hogy nem mindennapi használatra van tervezve/nem rendeltetésszerűen lett használva és kész. Vagy ha nincs benne talpbetét vagy hasonló dolog akkor pedig emiatt fognak kötekedni. De egy próbát megér, ha kell akkor "hazudj" is egy kicsit a használásra vonatkozóan.

Viszont ha "hivatalosan" utcai cipő, akkor talán több esély van rá, hogy kicserélik, vagy levásárolhatod az árát.

Pénzt visszaadni nagyon ritkán szoktak. Vagy kicserélik ugyanolyan modellre, vagy az árát vásárolhatod le.

2019. jún. 10. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elküldik bevizsgálásra, nem fogják csak úgy visszaadni az árát.

Amúgy a nem rendeltetés szerű használat vagy az ortopédiai gondok okozhatják a cipő időelőtti tönkremenetelét. Ez meg nem az ő hibájuk.

2019. jún. 10. 17:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Utcai cipő és féláron volt, 18 ezerről árazták le 9 ezerre, lehet ezért a problémáért...ezt a cipőt már nem láttam a deichmannban szóval nem tudom, hogy cserélni tudnák-e de ha levásárolhatnám az árát annak már örülnék
2019. jún. 10. 17:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Bevizsgálják és azt mondják, nem rendeltetésszerű használatból eredő kár. Sajnos tapasztalat ennél a cégnél.
2019. jún. 10. 17:46
 6/6 anonim ***** válasza:
49%
Ha akciós volt a cipő, akkor sajnos kicsi az esélye, hogy figyelembe veszik a garanciát.
2019. jún. 10. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!