Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Zaful vélemények? Rendelt már...

Zaful vélemények? Rendelt már innét valaki ruhákat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon bejönnek a Zaful termékei, főleg a 2 részes outfitek és a bikinik. Emellett szerintem árban sem vészes kategória.

Az érdekelne, hogy mennyi idő kb. mire kiér egy rendelés? És hiteles amit a képeken mutatnak? (csak mert Aliexpress-el volt már rossz élményem, köze nem volt a képen lévő minőséghez) Azt hallottam, hogy megrendeléseket külön-külön szállítják. Sok köztük az időbeli eltérés?

Köszi ha tudsz segíteni!

2019. jún. 7. 16:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan mint a képen, megbízhatóbb mint az aliexpress ilyen szempontból. A minősége viszont ennek ellenére eléggé gagyika a ruháknak, legalábbis szerintem 5-6 ezer forint irreálisan sok ilyen vékony anyagú kis rongydarabokért + 2ezer postaköltség. Hiába ugyanolyan maga a ruha mint a képen az anyagnak a minőségét a kép nem adja át. Olyan mint az olcsóbb h&m-es cuccok amik egy-két mosás után úgy néznek ki mintha a kutya szájából rángattad volna ki. Szóval abban a tudatban vásárolj onnan hogy nem fog sokáig tartani, egy bikinit talán megéri egy szezonra venni bár ennyi pénzért szerintem fényévekkel jobb minőségűt is kapsz itthon a boltokban. A drágább dolgok is ugyanolyanok amúgy, egyszer rendeltem egy dzsekit ami elég strapabírónak tűnt aztán kaptam egy használhatatlan sz.rt aminek a cipzárját fel se lehetett húzni mert beakadt az anyagba. Akkor megfogadtam hogy soha többé nem rendelek kínai oldalakról. A szállítás meg kiszámíthatatlan, nekem volt olyan ami 1 hét alatt ideért, volt ami majdnem 1 hónap alatt.
2019. jún. 7. 20:32
 2/3 anonim válasza:
55%

Én most rendeltem Zafulról 3 bikinit! Egy épp ma érkezett meg. Nagyon jó a minősége és olyan ahogy a képen kinézett.

Viszont ez nekem is az első rendelésem a weboldalról , és nem tudtam hogy a 3 fürdőruhát 2 csomagban küldik ki. A második csomagot még el sem indították. És azt olvastam másnál hogy akár 1 hét eltérés is lehet a két csomag kiküldése között.

De ha a másik 2 fürdőruha is ilyen minőségű lesz mint az első akkor nem fogok panaszkodni.

2019. jún. 17. 17:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Azóta rendeltem tőlük, meg vagyok vele elégedve, minőségi darabok.
2020. máj. 17. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!