Hol lehet 44-46-os méretben vagány női cuccokat venni?
Olyat szeretnék ami nem "öregasszonyos" (bocsánat a kifejezésért).
Szóval divatos legyen.
Ami megfizethető az szerintem a C&A és a H&M.. vagy ha nem idegenkedsz tőle a Háda Kft (angol import) szuper cuccai vannak nagy méretben, nekem ez vált be a legjobban..
Ha sokat szánsz rá akkor Ulla Popokein..
Nincs kifogásom a turkálókkal, inkább az a gond velük, hogy már ott is egyre lepukkantabb ruhák vannak.
Hol van ez a Hága Kft?
Köszi a válaszokat..:)
Ird be a google-ba a hada kft-et, es az orszag osszes, azt hiszem 80 db uzletenek a cimet kiirja!
Nem lepukadt ruhaik vannak, hiszen folyamatosan toltik, cserelik, hozzak az arukeszeletet!
Minoseg jo aron!
Kulonben ujat pedig a H & M -ben talalsz, de ezt a markat hasznaltan megtalalod a Hada es mas turkalokban is! Nekem is ilyen a meretem, en mar csak tudom!
Szia!
Az első válaszoló vagyok. Én most szoktam át a Nagy Lajos király útján lévő boltba, mert itt kilóra vannak a ruhák. Általában 3-4000 Ftot fizetek és ebben van kabát, nadrág és 3-4db felső. Nekem is 44-46os a méretem az angolban 14-16-osnak felel meg. Nagyon jó cuccokat lehet venni, akár cimkéseket is, pedig a boltban mindig szembesültem a "nem jön fel, szűk, nincs nagyobb vagy a túl öreges" szindrómával. Én boltban már nagyon ritkán vásárolok és sokan kérdezik hogy ezt vagy azt hol vettem, mert nagyon szuper.
Egy próbát megér, max nem veszel semmit :)
Jó tanács, ah tudsz ne 7végé menj mert akkor sokan vannak :)
nagyon köszönöm a kommenteket...
Kibróbálom...bár akkor most konkurencia lettem?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!