Lányok! Nektek bejönnek a fiúkon a Levis márkájú cuccok? Vagy ti miket tartotok mostanában menőnek? 22/F
Hát téged nem tartanálak annak, az tuti. Konkrétan lesz@rom hogy Levi's (igen, tudod amúgy így írják) vagy kínai amíg nem szakadt super skinny gatya van rajta márkafeliratos rózsaszín pulcsival.
Tudod mi a menő? A veled egyidős barátom egyetemre jár, és nem költi a szülei pénzét "menő" márkás ruhákra hogy felvágjon vele.
Mindegy, hogy márkás-e vagy sem.
Legyen izlése.
Számomra az egyszerű, modern, elegáns stílus jön be, minta és felirat nélküli ruházatok.
Jómagam egy elegánsabb, kifinomult nő vagyok s az elvárásom a férfi felé nem ütközik önmagam stílusával.
Párommal mikor összejöttem, feljött a stílus is témában. Ellinkeltem neki azokat a férfi ruhákat amiket kosárba tettem "ideális pasi stílusa" címszó alatt.
A 90%-a tetszett neki és meg is rendelte, mert imádta őket.
Akkoriban még csak utazó társak voltunk. Mindig valamelyik leszervezett túrában/utazásban összefutottunk, szóval nem miattam vette meg azokat is.
Alapból megjegyeztem kezdetekkor, hogy van stílusa.
Jelenleg pedig olyan helyen dolgozik, ahol alap az öltöny, ing, nyakkendő. 😊
Nahmeg a stílushoz testalkat is kell 😉
Ropi selyembu%&kon el nem tudnám nézni ezeket a ruhadarabokat.
Az edzés és testünk karbantartása fontos magunk miatt is, de látványban szintén.
Lehet valakin 8miliárdos ruha is, ha undorítóan áll neki s lehet a ruha is az. 😂
Mai napig dícsérnek külsőm miatt, amikor pedig megismernek a belsőmet is elismerik a tehetségemmel együtt.
S ez jól esik, hogy van értelme nem csak magam miatt odafigyelnem dolgaimra. 😉
26N - művész, vállalkozó
Azt tartom menőnek, aki olyan ruhát hord, amiben jól érzi magát es telibe kúlja mások véleményét.
(jó most azért ne menjünk el a a rózsaszín tütüs szélsőségekig :D)
Arra gondolok hordhat felőlem 500 ft kínais pólót is meg 50 000-es Hugo-t is a lényeg, hogy komfortos-e az illető számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!