Hány foktól lehet lábujjas szandát hordani? (lenn⬇️)
Figyelt kérdés
Tavaly ilyenkor már rég a nyári ruhákba jártunk. Én alig várom felvegyem a szandám. Ilyenkor már lehet? A suliba meg nemláttam senkit benne de én már szeretnék hisz nyár van. Vagy meg korai? Várnom kellene az igazi nagyon melegre? Vélemény? Döntésképtelen vagyok. :( Előre köszi a válaszokat!2019. jún. 2. 16:43
1/11 anonim válasza:
Attól függ, mit bírsz.
Ha kényelmes, nem fázol benne, akkor akár hóban is hordhatod, elég fura ez a kérdés :D Mi nem tudhatjuk, hogy mikor fázik a lábad.
2/11 A kérdező kommentje:
Altalanossagba gondolok, ti ilyenkor mar felvennetek? Inkabb erre lennek kivancsi:)
2019. jún. 2. 16:58
4/11 anonim válasza:
Ha mások nagykabátban lennének holnap, akkor te is?
5/11 anonim válasza:
És hány éves kortól lehet itt kérdéseket feltenni?
7 évesek miért kérdezhetnek ? (az ennél idősebbek már el tudják dönteni, hogy mikor menjenek szandálban)
6/11 A kérdező kommentje:
Igen, kislany vagyok meg:((17l) aki ugy tudja ez a platform arra valo, hogy barmilyen kerdest feltehetsz ami foglalkoztat.😆
2019. jún. 2. 20:06
7/11 anonim válasza:
A mostani időkben nem venném még fel, nem tudom hol laksz de Pesten holnap 27 fog lesz és 16 a legkevesebb a "szabad-e" kérdésedre azt mondanám, hogy holnap pl. igen SZABAD. :D
8/11 anonim válasza:
én is már vártam, holnap fogok először
10/11 anonim válasza:
Én már márciusban is felvettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!