Hol vehetnék olcsóbban ruhát?
Nyári női ruha érdekelne. Szeretnék beszerezni valami újat, de általában drága amiket látok.
Vagy drága vagy éppen nem tetszik a színe miatt például.
Eddig az orsay-ban néztem és a h&m honlapján. Valami nőies, kicsit talán elegánsabb ruhát szeretnék, de azért ne is legyen olyan, mintha bálba mennék vele.
Sokszor 7000 vagy 8000 Ft körül látok olyat, ami tetszik vagy még drágább de nem akarok ennyit adni rá.
Például itt amik vannak olcsóbban, 2990 Ft-ért, azok nem nagyon tetszenek, pontosabban nem ilyet keresek. Ezek olyan hétköznapiak de én azért valamivel elegánsabbat szeretnék.
Mondjuk ez a ruha az orsay-nál ez már jobban hasonlít olyanra, amilyet szeretnék de ott is amit szívesen megvennék az drága.
Vagy amúgy ha olcsóbb egy ruha, és még éppen beleférne, mert se nem teljesen sportos de nem is olyan túl elegáns, akkor meg pont nincs az üzletben olyan színű. (Egy orsay ruhával jártam így)
Szóval valaki nem tud valami boltot, márkát, ahol olcsóbbak a ruhák? Az a fajta is, ami nem olyan sportos meg egyszerű hanem kicsit nőiesebb?
Turira is gondoltam de most azon kívül van valakinek valami ötlete?
3000 - 5000 forint között szerintem csak turiban fogsz ilyen ruhákat találni.
A leárazás szerintem a napokban kezdődni fog, de először csak olyan 20-30%-kal, nyár közepén lesz olyan max. 40-50%-os leértékelés, de akkor meg már alig van valami.
facebook adásvételi csoportokban is érdemes szétnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!