Miért csak nők hordhatnak gumicsizmát a férfiak nem? Lányok mi a véleményetek ha egy srác gumicsizmát vesz fel, (pl ilyet: KÉP)?
9!
Ekkor elgondolkodtató hogy ha a férfiak meg tudják oldani hogy ne ázzanak szét a félcipőjükben akkor a nők erre mirért nem képesek??
Én pasiként simán felveszem a hosszú szárú csizmát szar időben, pl. a mostani májusi esőkben is hordtam. Na nyilván nem a Hellokitti-s virágmintás rózsaszín csizmákat hordom, hanem sima fekete-barna színekben. Van nekem is Hunterem, ezen kívül egy Aigle Parcours vadászcsizmám /egyértelműen pasis viselet/, valamint egy Foganza lovaglófazonú csizmám, ez amolyan unisex viselet. Hozzájuk valami sötétebb szűk nadrág, valami jó szabású szintén sötét kabát és kész. Esőben-hóban-latyakban valóban praktikus, de szerintem jól is néz ki. Volt már néha, hogy megnéztek, de pl. ha annyira nagy hó/eső/sár van van, akkor rám sem néznek /még egy bevásárlóközpontban sem, mert tudják, hogy kint milyen idő van.../, annyira természetesnek veszik, hogy egy pasi is hordhat csizmát.
Egyébként nem értem, hogy nálunk miért nem divat, miközben télen minden 3-4. nőn hosszú szárú csizma van. Pedig ez eredetileg férfiviselet ám... Ne csak a földműveseket vegyük ide a gumicsizmával, hanem a lovasokat, katonákat, vadászokat is a mindenféle hosszú szárú csizmával.
15. válaszadó!
Teljesen igazad van, főleg ha a törökökre visszatekintünk, igazi férfias lábbeli a csizma. Én nagyon örülnék neki, ha nálunk is divatba jönne. Az a baj, hogy mi, férfiak nem akarunk annyira foglalkozni a divattal... Pedig csak mondom, ha egy feleségen hosszúszárú csizma van, akkor szép a pár együtt, ha a férfi is hosszút hord...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!