Világos bőrhöz milyen színű rövidnadrág és szoknya illene?
Figyelt kérdés
Nem zavar, hogy fehér vagyok, de nem szeretnék hülyén sem kinézni fehér lábbal olyan színű nadrágban ami nem áll jól. A fekete és fehér nyilván nem játszik nálam, de nem tudom hogy a rózsaszínes, barna vagy kekizöld nadrág milyen választás lenne egy fehér lábhoz.2019. máj. 30. 16:10
1/2 anonim válasza:
Fehér bőrű vagyok, igaz, nem hullafehér, de nekem a fehér a kedvenc színem. Nehezen barnulok, de egy halvány barna színem mindig szokott lenni. A ruhatáram 90%-a fehér színűből áll. Van még egy kék farmer szoknyám és nadrágom, piros szoknyám, egy szivárványszínű egyberészes ruhám..stb. De inkább fehér, és egyáltalán nem nézek ki benne h..lyén.
2/2 anonim válasza:
Nekem fehér, világoskék, világosbarna, és fekete farmer rövidnadrágom, meg egy barack színű szoknyám van fehérbőrűként. Tegnap például a barna rövidnadrágban voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!