Pesten van olyan H&M, ahol van "plus size" részleg?
Figyelt kérdés
A honlapjukon làttam olyan ruhákat, ami érdekelne, de a netről ruharendelés nem az én világom. Szeretném őket felpróbálni.
Van erre esélyem valahol?
2019. máj. 29. 13:51
1/7 anonim válasza:
igaz, hogy van már úgy 4-5 éve, hogy legutóbb ott jártam, de a Corvin Plázában lévő boltjukban akkoriban voltak nagy méretek. foglamam sincs sajnos, hogy most mi a helyzet. a többi H&M-ben sose láttam nagy méreteket.
3/7 anonim válasza:
Elméletileg van, gyakorlatilag nincs. Kb. 1 hónappal ezelőtt bejártam egy csomó üzletet, voltam a duna plázában mert ott régen volt plus size részleg de persze megszűnt. Elküldtek a váci utcaiba de ott sincs semmi. Onnan átmentem az aréna plázába de hiába. A pólus centerben sincs. Nem értem ezt a hozzáállást a részükről mert pont hogy a testesebb lányoknak lenne muszáj felpróbálni mindent. Egy normál testalkatúnak bármi jól áll és többnyire a méretek is egységesek de nekem muszáj mindent felpróbálnom és nem fogok látatlanban rendelgetni.
4/7 anonim válasza:
Nincs plus size reteg sehol, mivel nincs ra szukseg kulon, hiszen mindenbol mindent kitesznek egy helyre 32-tol 46-os meretig. Nem kulonitik el egymastol a kettot.
5/7 anonim válasza:
A plus size 46-os méreten felül van.
6/7 A kérdező kommentje:
Ezen kategória termékeire gondoltam, ezek nem találhatók meg a normál cuccok között.
(És maradjunk annyiban, hogy a 46ig való méretezés sem sikerül mindenhol, sőt... pedig annyira nem ördögtől való egy 46-48as ruhadarab, más üzletekben sikerül nem kifelejteni a normál méretezésből sem, de ez van.)
2019. máj. 29. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!