Mit gondoltok erről a Martens bakancsról?
Fiatal lány vagyok, és egyszerű "letisztult minimalista" ruhákat hordok. Szerintetek (közép)iskolába ez milyen lenne? Mit gondolnátok ha meglátnátok valakin ilyet?
felvéve: (nem ruha a lényeg itt)
Írjatok nemet és kort, köszi!
tul extrem, Magyarorszagon az emberek nem nyitottak az ilyen jellegu “lazadasra”, ezzel azert szamolnod kell.
Mondjuk ha erdekel a velemenyem, szerintem kicsit veszitesz a finom noiessegedbol egy ilyen lepovel.
izlesek es pofonok, ha ugy gondolod jol erezheted magad benne, akkor miert ne.
De merlegeld hogy meger e neked ez a cipo ennyi penzt :D
Én szerelmes vagyok a martens bakancsokba.
Viszont ne olyat vegyél, ami cipzáras, hanem olyat, ami simán fűzős, mivel a cipzáras kevésbé bírná a strapát.
Nekem van egy zöld, imádom, hordom mindenhez. Például fekete ruhával nagyon csinos.
Egyébként is azt gondolom, hogyha neked tetszik és jól is áll az adott ruhadarab, akkor nyugodtan hordd. De ha martens bakancsról van szó, akkor különösen biztatlak rá.
24 N
(Hangsúlyozom, hogy én irodába is felvettem, bár nálunk nincs szigorú dresscode)
Nekem kifejezetten tetszik a Martens Jadon de nem ebben a színben, hanem feketében és nem cipzáras verzióban.
Simán hordanék ilyen martenst (egyenlőre egy clasic 1460-asat nyúzok)
Bár én goth révén alapból vevő vagyok az extrémebb bakancsokra
22/L
Ja és csak úgy üzenném hogy baromira nem munkavédelmi bakancsnak vannak a martensek kitalálva.
Eredetileg gyógycipőnek lettek gyártva és annyira beváltak hogy ilyen széles körben elterjedtek.
és még mindig szánalmas ez a melegezésed.
Egyik pillanatban azt mondod hogy a nőkről kell öltözködésben példát venni (pl nyáron mivel sok nő hord shortot) a másikban meg homározol.
Nem unod még?
Attol is fuhg, mennyire szeretned hetkoznapi viseletkent hordani. Abbol kiindulva, hogy van Martensem, mas hasonlo bakancsom es eleg sok platform cipom is, en kenyelmes, hetkoznapinak inkabb egy hagyomanyos Martenset ajanlanek. A hasonlo platformoknak egy ido utan levalik a talpa vagy kettetorik, ennel ez utobbit valoszinusitem. Raadasul annyira nincs nagy kulonbseg a talp es a sarokmagassag kozott, igy jarni is kenyelmetlenebb a vastag talpon.
Es jol mondtak elottem, inkabb fuzos modell, az tovabb birja, egy jo Martenst 5-6 evig siman el tudsz hordani.
Amugy nekem nagyon tetszik ez a fazon is, de en inkabb Pascal-parti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!