Férfiaknál szerintetek nagyon gáz és idejétmúlt az a felsőruházat, amikor hosszúujjú pólóra húznak egy rövidujjút?
Ilyenre gondolok:
Természetesen színben egymással passzoló darabokra gondolok. Légyszíves a korotokat és nemeteket is írjátok le a válaszban :)
Ha tetszik akkor hord és szrd le a besavanyodottak véleményét :).
Egyébként jön vissza divatba a "tumbli" meg a "grunge" divatok miatt de inkább a tinik körében.
(Tudom, h a grunge nem divatirányzat hanem zene de sokan stílusként emlegetik.)
Nekem kifejezetten tetszik az ilyensmi :) lányokon is, de én még sose próbáltam.
18/l
szerintem ha igaz amit írnak h 15 éve volt divat, akkor nemsokára ismét így fog járni minden 3. ember. Ha időben elkezded, akkor egyedi leszel! :D
:D...valahogy mindig ismétli önmagát a divat...csőgatya -> trapéznadrág -> csőgatya...mittoménmi, pici változtatásokkal remixelve :D
No vagyok, sztem jol nez ki, ha passzolnak. Nekem kifejezetten bejon.
Az oltozkodes az egyeniseget kene, hogy kifejezze. Aki a divat utan megy, az olyan is, tucat. Stilust lehet kovetni, annak latom ertelmet.
Szerintem jol nez ki.
Ez a típusú cucc mar kezd visszajönni a divatba, nagyon sok emberen latom foleg külföldön, csak hat ugye a magyarok eleg elmaradott nemzet, megfigyelhető a válaszok alapján 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!