Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Erről a ruháról mi a véleménye...

Erről a ruháról mi a véleményetek? (Saját kép)

Figyelt kérdés
[link]

2019. máj. 26. 21:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszik. Olcsó hatása van és ezalatt nem azt értem, hogy prostis.

Félfényes, mintás, alaktalan, hülye a szabása. Hasnál lifeg az anyagfölösleg.

2019. máj. 27. 01:06
 12/26 A kérdező kommentje:
De miért gondoljátok prostisnak a ruhát?
2019. máj. 27. 06:17
 13/26 A kérdező kommentje:
Ez tényleg érdekelne hogy miért tartjátok prostisnak.
2019. máj. 27. 06:32
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ezt a szettet 10 emberből legalább 8 bárhol prostisnak fogja tartani. Igazából mindegy, hogy miért, ha ezt a hatást váltja ki. Minket meggyőzhetsz, hogy nincs igazunk, de az utcán, a szórakozóhelyen szembejövők mindegyikét nem fogod tudni személyes érvekkel felvilágosítani, hogy nincs is igaza
2019. máj. 27. 06:39
 15/26 A kérdező kommentje:
Én nem akarok senkit meggyőzni csak arra lettem volna kiváncsi hogy miért mondjátok
2019. máj. 27. 07:17
 16/26 anonim ***** válasza:
91%

Erre mit lehet mondani hogy miért gondolod ezt vagy azt?

Igazából nekem sem épp szolid nő jutna eszembe egy ilyen ruhában. Amúgy a ruha nem kur..s az tény, inkább party r..anc feeling, akit mondjuk elvihetnek a mosdóba egy menetre, vagy haza ha elég kört fizetnek.

Viszont én megpróbálom megfogalmazni: Túl sok a rikító, giccses szín, és a magassarkú. Ha mondjuk ugyan ez lenne, viszont fekete az a "hát ruha?!" illetve visszavennél a magassarkúból fele ilyen feltűnő és ku...s sem lenne.

2019. máj. 27. 07:57
 17/26 anonim ***** válasza:
67%
Nem unod ezeket a kérdéseket? Szándékosan felpakolsz ilyen prostis ruhákat és utána nem érted miért nem tetszik senkinek... Nincs jobb dolgod? Mondjuk élni?
2019. máj. 27. 08:42
 18/26 anonim ***** válasza:
88%
Buliban ez a d*gjon meg valaki szett.
2019. máj. 27. 08:42
 19/26 A kérdező kommentje:
17: nem értelek. Nem kötelező válaszolni. ugord át a kérdést ha nem tetszik.
2019. máj. 27. 08:55
 20/26 anonim ***** válasza:
csúnya az anyaga és a színe. jobb lenne rajta azért valami szoknyaszerűség, érted, nem csak egy cső, azt' csá. valami kreatívabbat. és a melltartód pántjának az akasztója látszik már most, menet közben meg húzgálhatod. hogy néz az ki...
2019. máj. 27. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!