Mit gondoltok arról aki divatból hord szájmaszkot az utcán?
Itt nem a zöld, kék és fehér orvosi maszkokra gondolok hanem a Wishen meg az Aliexpressen kapható fekete pamut anyagból készült maszkra gondolok. Úgy például, hogy: Fekete maszk, fekete póló, fekete nadrág és sportcipő.
Ti mit gondoltok erről? Én örülnék neki ha ez divat lenne Magyarországon.
Semmit, mindenki azt hord, amit akar.
Egyébként szerintem "divattá" válhatna végre a szájmaszk viselése, legalább a téli időszakban... undorító, hogy most mindenki a vakvilágba köhögi, tüsszögi, keni bele a bacijait.
Miről beszélsz? :D
Nyilván ott vannak. Hol állítottam, hogy ne lennének? Idéznéd?
Mindentől függetlenül undorító, hogy mindenki a vakvilágba köhögi, tüsszögi, keni bele a bacis/vírusos t@knyát/nyálát. Nem tudom, ezen mi ennyire félreéthető. Vagy szerinted ezek guszta dolgok? Vagy nem értelek. :D
"undorító, hogy mindenki a vakvilágba köhögi, tüsszögi, keni bele a bacis/vírusos t@knyát/nyálát"
Ugy hangzott, hogy azt gondolod, hogy majd ettől fogsz megbetegedni.
Másrészt: én nem szoktam látni normális embert úgy köhögni, vagy tüsszögni, hogy ne tenné a szája elé a kezét, vagy ne használna zsebkendőt.
Igen, van néhány proli bunkó, meg csöves, de az utóbbiaknak édes mindegy, a szájmaszktól nem fognak kevésbé megbetegedni, hisz folyamatosan az utcán vannak szerencsétlenek. Szóval azt mondani, hogy "mindenki", köszönőviszonyban sincs a valósággal. Amiatt a kevés miatt meg felháborodni...ember, te nagyon tisztaságmániás, vagy bacifóbiás lehetsz...:D
"én nem szoktam látni normális embert úgy köhögni, vagy tüsszögni, hogy ne tenné a szája elé a kezét"
1.: Nem csak normális emberek vannak.
2.: Pont ez a baj, mi a f...ért kellett belenevelni a gyerekek nagyrészébe, hogy "tedd a szád elé a kezed"? Miért higiénikusabb/gusztább az, ha belet@knyolok a tenyerembe, majd utána összetaperolom vele a fél világot? Eww.
Szerintem hogyha mások hordhatnak divatból márkás cuccokat, járhatnak divatból BMW-vel, szívhatnak cigit és társait divatból akkor nyugodtan hordhat akárki divatból egy szájmaszkot.
Hogyha az említettek nincsenek elítélve (márpedig a társadalom nagy része nem ítéli sőt..) akkor egy szájmaszkot is had hordjon már nyugodtan az ember anélkül hogy pózernek illetve hasonlóknak neveznék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!