Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Azsia centerrol vélemény?

Azsia centerrol vélemény?

Figyelt kérdés
Vagy valami olyan hely ahol nem vagyonokért tudok bevásárolni ruhaneműt gyereknek.
2019. máj. 20. 09:12
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Az azsia centert regebben imadtam, jo aron lehetett venni szar minoseget, de nem volt baj, mert olyan arbol megvettem 3-at amig mashol 1-et vagy azt sem. Ma mar olyan draga, hogy jobban megeri a h&m ben vagy a bershkaban vasarolni... ott legalabb valamilyen minoseg legalabb van. Multkor vettem egy fekete nadragot az azsiaban. (4500 ft ert) 4 egesz mosas utan szurke lett, kb 8 utan kuka.. ezert nem eri meg ott vasarolni
2019. máj. 20. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:
ahogy az első is írja, ugyanolyan árak vannak már, mint a jobb minőségű, ismertebb butikokban. arról nem is beszélve, hogy hiába van ott olyan sok árul, gyakorlatilag mind ugyanazt árulja, még az árak se mások
2019. máj. 20. 10:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2019. máj. 20. 11:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Minőségben a legalja, árban már nem! Pont ezt tapasztaltam én is mostanában.

Piacon kell szétnézni, ott is a kínai megy, de mivel nagy tételben veszik, valamivel olcsóbb.

2019. máj. 20. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!