Bocsi,igazad van,ez a férfiakra is vonatkozik.😅
Csak tudod ritkábban van,hogy egy nő szól meg egy pasit az öltözete alapján mint forditva. Legalábbis szerintem.
De ha nagyon tetszik a bikini pasi is felveheti. :D
Viccet félretéve: Minden ember abban járjon,ami neki tetszik s kényelmes.
Az a bikini pedig szerintem nem mutat sokat,láttam már százszor kebsebb anyagból állókat is.
Ha te viszont hűkeresztény apáca/pap vagy, egy jó tanács: inkább ne menj strandra s ne másoknak akard megszabni,mit vehet fel és mit nem. :)
2020 van, a tetspozitivitás éve.
#18as
Valószinüleg a sok nőnek sem tetszik egy sörhasas fazon fecskében a strandon pl. mégsem tiltjuk meg neki mit hordjon. Inkább nem nézünk oda. Ha pedig neked egy kosza pillantás is tul sokegy női testből, akkor szerintem nem a nővel van a baj. :D
Abban biztos vagyok, hogy sok nőnek nem tetszik a fecske fürdő egy pasin, mert azt itt sokan szóvá is tették!
Akkor engedtessék már meg nekem is hogy kifejtsem a véleményemet a nőv ruházatával kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!