Szoktál harisnyazoknit hordani? Ha igen milyen szetthez?
Nejlon zoknira gondol szerintem a kérdező.
Egy harisnya hogy tud zokni lenni?! 😂
Ritkán, de szoktam hordani. Főleg ha rosszabb idő van,ès olyan cipőt veszek fel, amiben fázna a làbam.
De, csak is nadrághoz és csak akkor ha csinosabb félcipőt vagy magassarkút veszek fel. Nyilván sport cipőhöz ès rövid szoknyához nem veszem fel! 😆
Hát, kb mindenhez amihez nem harisnyát húzok. Sokkal kényelmesebb, praktikusabb számomra, mint a pamut. Mondjuk alapból inkább szoknyás/ruhás vagyok, amikhez nyilván harisnyát húzok, de ha valamiért nadrág van rajtam akkor harisnyazokni. A tipikus csajos cipőkhöz (balerina, magassarkú stb) gondolom mindenkinél alap, de én a conberse-t, edzőcipőt stb is azzal hordom. Eleinte furcsa erzés volt sportcipőt húzni harisnyazoknival, teljesen más volt mint pl egy topánkával, de hamar elkezdett tetszeni a dolog, szóval mostmár az edzések kivételével nem is használok pamut zoknit egyáltalán. Sajna még mindig sokan idegenkednek tőle, de ahogy látom egyre több csajszi kezdi felfedezni, h annyira nem is rossz viselet, legalábbis errefelé elég sok csajszin látni, h harisnyazoknival hordja a cipőjét.
Amúgy meg simán lehet olyat találni, ami iszonyat vékony és nem csillog nagyon, na ha ilyenből sikerül olyat találni, ami nem üt el nagyon a bőr színétől, akkor a cipő meg a nadrág közötti részen kb észre sem lehet venni.
Szinte mindennap kivéve nyáron amikor ruhát veszek fel akkor viszont 8 DEN-es nyári harisnyanadrág.
Egyébként minden szetthez felveszem akár fekete vagy testszínben.
Imádom !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!