CK vagy Armani póló?
Miért olyan fontos a gazdagod kinèzet?
Egy jó barátom azt mondta: A BMW farok növelő. Lehet a drága pólókkal is komplenzàlni szeretnél valamilyen kis hiànyosságot annak érdekèben hogy kelendőbb legyél a nő körében?!
Szerintem sem fogsz kitűnni velük.
Ha baromira nagy márkajel/felirat van rajta, akkor gagyi hatást kelt.
Ha meg apró, akkor senkinek nem tűnik fel, és kb ugyanúgy néz ki mint egy fele olyan értékű póló.
Viszont a pénztárcáik, öveik, fehérneműik mindkét márkának jól néznek ki, és utóbbiak kényelmesek is nagyon. Ezekre érdemesebb beruházni.
Baromira nem fogsz ezzel kitünni a tömegből. De mindegy...az egyediséget vagy jó izlést nem nagyon lehet pénzen megvásárolni.
Szerintem a nagy márkajelzések tök mindegy hogy Armani vagy CK nem túl izlésesek.
Találj magadnak inkább valami különlegesebb stílust ha ennyire kiakarsz válni a tömegből.
Remélem kamu a kérdés.
Ha nem, akkor márkás pólók helyett próbálj intelligenciát vásárolni. Na azzal ki fogsz tűnni a tömegből
A ketto egyutt az a tuti.
Szabadkan mar lattam olyat hogy armani, felette picivel meg adidas:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!