Hol lehet a legolcsóbban Vans cipőt venni? (Lehetőleg eredetit és újat) Milyen boltban vagy oldalakon a legolcsóbb?
Figyelt kérdés
2019. máj. 12. 15:40
1/5 anonim válasza:
Eredetit olcsón nem igen kapsz. A sima fekete classic is 20 ezer.
2/5 anonim válasza:
Glamour, Joy napokon szokott lenni kupon vagy Vans eladós Facebook csoportban próbáld meg! Sokszor újat vagy alig használtat hirdetnek kedvező áron. Vettem már onnan egy csajtól és nagyon megérte.
3/5 anonim válasza:
Én a sportfactoryt ajànlom!
Eredeti cipőket árúlnak.
Én télen vettem egy converset 10 ezer ft-ért. 70% akcióval! :)
4/5 anonim válasza:
a Remix shop webáruházat ismered? Nemcsak használt, hanem termékhibás márkás cuccokat is árul nagy kedvezményekkel.
5/5 anonim válasza:
Ne vegyél Vans-ot. Egyrészt nagyot zuhant a presztizse amiatt, hogy minden 10 éves töki ilyet hord ma Magyarországon, másrészt ezzel saját magadat tereled a tömeg felé. Elveszíted vele az egyéniségedet. Persze nyilván pszichológiailag értelmezhető a dolog, a győzteshez húzás, csoporthoz tartozás erőt, védelmet ad tudat alatt, de ma már inkább szitokszó a Vans, főleg a fekete-fehér old school. Lényegében ez az új Fila! Ha ki akarsz tűnni a tömegből, mersz egyéniség lenni, mersz valaki lenni, akkor nem Vans-ot veszel. Hanem bepróbálod mondjuk a Kelme Trueno Sala-t, vagy a KangaROOS-nak is vannak kiváló cipői, de ott van pl a kiváló (én is ezt használom) Riley Hawk x Indy, vagy éppen az Elgin State, esetleg a C1RCA AL50 Adrian Lopez (ilyenem is van), de esetleg a DC-nek, vagy az Etnis-nek is lehetnek jó cipői, ezeket annyira nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!