Mennyire gáz, ha egy lány hátat mutogató ruhában van, de pattanásos a háta?
Nem gáz.
A bőrének igazából jót tesz, ha szabadon hagyja, mivel a napsütésben könnyebben helyrejön. Strandon se lehet eltakarni például.
Nekem az arcom pattanásos, úgyhogy együttérzek.
Nem esztétikus. Nyilván azt hordd az ember amit akar, de te se biztos hogy kíváncsi vagy más bőrproblémájára (teszem azt gombás lábkörmökre).
Egyszer láttam egy lányt, haspóló de annak is ki volt vágva a háta (kb mint egy melltartó) de szegénykémnek akkor göbök voltak a hátán hogy azt várta az ember mikor fakad ki némelyik...
Nem hajjal kellene takargatni, meg akkor mi értelme a kivágott ruhának?
Azt tanácsolom hogy keresd meg a baj forrását, hogy miért is ilyen a hátad. Keress fel egy jó bőrgyógyászt, vizsgáltasd ki magad. Biztos fel fog írni több dolgot, én arra szavazok hogy először természetes dolgokkal próbálkozz, csak végső esetben nyúlj gyógyszerhez.
Esetleg próbáld ki a szolit, nem kell grillcsirkét csinálni magadból, heti 1x 6 perc.
Ha nagyon csúnya márcsak egészségügyi szempontból is érdemes kezeltetni.
Nekem is nagyon csúnya volt a hátam, de nem takargattam.
Most rendbejött, viszont van rajta 2 nagy heg. Azt se takarom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!