Más is szokta a bugyiját vasalni?
Figyelt kérdés
A magas pamuttartalmú bugyijaimat én átvasalom. De a pumutbélést a műszálasoknak is. Barátnőm szerint ez nem normi!2019. máj. 5. 11:26
1/8 anonim válasza:
Ha ennyire szeretsz vasalni.. felesleges szerintem
2/8 anonim válasza:
Kinek mi. A bugyikat egyáltalán nem szoktam.
3/8 anonim válasza:
Anyám ilyen...szerintem egy csomó felesleges dolgot csinál...pedig bugyikat azért ő se vasal, hanem összehajtogatja. Nem tudom minek, akkora helyet nem foglalnak amúgy sem és kisimul ha felveszed. Zoknikat is összehajtja, én csak összepárosítom és annyi.
4/8 anonim válasza:
Én inkább semmit nem vasalok, ha nem muszáj, de fertőtlenítés miatt van értelme, ha ilyen gondjaid szoktak lenni. Mondjuk műszálas bugyit nem vennék eleve. Lehet az is megoldaná a dolgot.
5/8 anonim válasza:
Sterilboxos rákosoknak kötelező.
Ha ennyire unatkozol/szeretsz vasalni hajrá. Én csak akkor veszem elő ha nagyon muszáj :D
7/8 Metionin válasza:
Én nem. Csak akkor vasalok ha nagyon muszáj. Ha valaki hajlamos gyakrabban elkapni fertőzéseket, akkor viszont teljesen okésnak tartom ha vasalja a fehérneműjét. És egyszer voltam gombás, akkor az összes törölközőt és bugyit kimostam magas hőfokon és ki is vasaltam.
8/8 qborka válasza:
A magas hőfok csírátlanít. Ezért régen a pamut bugyikat ( bár akkoriban nem is volt műszálas) vasaltam, ez abban az időszakban volt, amikor visszatérő nőgyógyászati problémám volt.
Egyébként már nem vasalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!