Elég vékony vagyok. Felmerjek venni rövidnadrágot?
tudom:)...de hízni se olyan könnyű ám mint azt gondoljátok:O:D...
köszi azért:)
köszönöm szépen a válaszokat:)
majd ha összegyűlik a pénzem akkor elmegyek és veszek pár nacit;)...
és a cicanadrágról mit gondoltok?:). mondjuk egy feketecicanai. egy iylen tunikaszerűséggel?
tudom..fekete..még jobban vékonyít:)
Én a helyedben nem venném fel. Nehogy félre érts, nem bántani akarlak, csak én úgy gondolom h ezek a rövid nadrágok /egy másik válaszolóval ellentétben/ nem a vékony lányokra vannak tervezve. Persze nem olyanokra akiknek még a göröngyök is látszanak a lábain, meg akiknek reng a háj a lábán sétálás közben, de egy kis hús azért legyen rajtuk. Olyan éppen hogy húsos. Mondjuk ha 10-15 kg-val nehezebb lennél azt mondom ok.
Tényleg nem bántani akarlak vannak pasik akiknek kifejezetten ez jön be, de nekem az a véleményem h sok lányt csak kiröhögnek ha meglátják rövid nadrágban 20 kilósan.
Bár igazából mindent fel lehet venni ha optikailag jól választasz. Meg aztán te sem járhatsz meztelenül, csak mert vékony vagy :) Nem kell ám rám hallgatni, biztos le is pontoznak majd. (: Ha te elfogadod benne magad az már + pont mert ettől lesz egy kisugárzásod. És a lényeg h te jól érezd magad benne
köszönöm mindnekinek:)
utolsó válaszoló:) egyáltalán nem pontoztalak le:)..azért tettem fel a kérdést mert kíváncsi voltam:).és elfogadom a "negatív választ" is:)...és átgondolom:)és egy őszinte barátnővel emygek majd vásárolni:D..köszi mindnekinek;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!