Tudnátok válaszolni a Nike márkával kapcsolatban feltett néhány kérdésemre? Egy ruhaiparral kapcsolatos fogalmazáshoz kéne.
1. Nike vagy Adidas és miért?
2. Fizetnél egy Nike márkájú cipőért többet, mint egy Adidas-ért?
3. Melyik a kedvenc cipőmárkád és miért?
4. Nálad a jobb minőség vagy az alacsonyabb ár a mérvadó egy cipő vásárlásnál?
1. Nike, mert ezerszer kényelmesebbek a cipői mint az
Adidasnak.
2. Igen
3. Nike Air Max/ Air Force
4. Jobb minőség, kényelem
1.Nike. Divatosabb, jobban illik a stílusomhoz kényelmessége szerintem ugyanolyan mint az Adidasnak számomra inkább a kinézete a mérvadó.
2.igen de azért extrém árat se adnék ki egy Nike cipőért csak azért mert tetszik.
3. Puma. Nem túl jók a lábaim könnyen feltörik stb. És a puma az elmúlt pár évbe jó kényelmeseket gyártott. Van egy memória habosom amit egész nap tudnék hordani lábfájás nélkül.
4. Inkább az ár érték.
Nike, jobban tetszik.
Igen.
Most a Fils, jó fazont találtam olcsó áron.
A minőség.
1. mindkettő márkától van ruhám és cípőm is szóval mikor melyik tetszik meg
2. 20 ezernél többet nem fizetek egy nike cipőért mert 1 év után már nagyon durván viseletes , másfél év után meg kuka. lényegébe soha nem vennék 20 ezernél többe kerülő niket. de superstart megvettem mert eszméletlen jó.
3. adidas nike, nike mert jól néznek ki a cipői és kényelmes , de ugyanakkor szar anyaghasználat
adidas ugyszint szép és kényelmes kivéve a vászoncipői. minőséget nem tudom mert még nincs meg egy éve a superstart szóval bocsi
4. ha nike akkor az alacsony ár mert igyis ugyis tönkre megy másfél év után , adidast mostanába kezdtem el hordani szóval erről nem nyilatkoznék. de nyilván nem fogok magammal sóherkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!