Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hordhatom a Converse cipőmet?...

Hordhatom a Converse cipőmet? Szerintetek megérte megvenni?

Figyelt kérdés

AZ a helyzet hogy nem vagyok egy túl tivatos lány inkább egyedibbek a cuccaim de tudom hogy most a legdivatosabb márka a Converse és az az igazság hogy megláttam 3 Euroért használtan és nem lehetett ott hagyni hisz tudom mennyi az ára ujjonan amire amugy nincs pénzem.Szoval adjam el vagy hordjam inkább de nem akarok a tucatcsajok közé tartozni és ha bemegyek vele a suliba tudom hogy mindenki engem fog kérdezgetni hogy ilyen jolmegy?Meg hogy hol vettem és nem akarom azt mondani hogy hazsnáltan mert akkor meg kicsufolnak.

erről van szó:

[link]

2010. júl. 6. 09:19
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Jah még annyi hogy teljesen ujnak néz ki.
2010. júl. 6. 09:25
 2/11 anonim válasza:
100%
Egyértelmű a válasz. Ha nem érzed benne jól magad ne hord! Ez alapszabály. Nekemis millio egy olyan ruha van nagyon-nagyon tetszik, felpróbálom és nem érzem benne jól magam így természetesen ott is hagyom... viszont ez elég jó darab, ha eladod szívesen megveszem ^^
2010. júl. 6. 09:27
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát tényleg egy tömegcucc, de ha neked tetszik akkor hordjad nyugodtan. Amúgy meg nem kell tudniuk az igazat... mondd, hogy kaptad egyik rokonodtól :)

De ha jól akarsz járni, akkor eladhatod mondjuk egy 5ezerért is vagy többért is ha olyan az állapota és akkor veszel magadnak valami olyasmit rajta, ami megy a stílusodhoz.

2010. júl. 6. 09:29
 4/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat azért szerintem egyszer-kétszer felveszem és meglátjuk mi lesz.

jöhetnek még válaszok.

2010. júl. 6. 09:33
 5/11 anonim ***** válasza:

nem is értem, hogy egy sima tornacipő csillaggal, miért jelenti, hogy vkinek jól megy :S

nyilván nincs ráírva, h használt, ezt nem is kell elárulnod senkinek :)

Próbáld hordani ha már megvetted, ha nem tetszik, akkor meg hagyd a francba

2010. júl. 6. 09:42
 6/11 anonim ***** válasza:
ilyen nekem is volt hordjad nyugodtan
2010. júl. 6. 09:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Ahogy az első mondja, ha rosszul érzed magad benne, ne hordd. Viszont miért érzed magad rosszul? Én hányok a tornacipős lányoktól, de ha valaki így viszonyul a dologhoz akkor tulajdonképpen bocsánatos bűn.
2010. júl. 6. 12:13
 8/11 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat!Kedves vagy utolsó amugy azért rossz mert nem az én stilusom annyira.De jöhetnek még válaszok.
2010. júl. 6. 15:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Miért csúfolnának ki?

Nincs mindenkinek annyi pénze,h a ruhái csak újonnan vannak véve

Ráadásúl ha jól is néz ki és divatos!

Nyugottan hordjad én inkább irigyellek,h vettél 1 converse-t olcsóbban.:)

2010. júl. 8. 15:00
 10/11 anonim ***** válasza:

előző vagyok

és szerintem megérte

mert ez 1 jó márka és sokáig tud majd hordani

remélem megfogadod a tanácsomat és hordani fogod,ha igen viseld egészséggel!:)

2010. júl. 8. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!