Hordhatom a Converse cipőmet? Szerintetek megérte megvenni?
AZ a helyzet hogy nem vagyok egy túl tivatos lány inkább egyedibbek a cuccaim de tudom hogy most a legdivatosabb márka a Converse és az az igazság hogy megláttam 3 Euroért használtan és nem lehetett ott hagyni hisz tudom mennyi az ára ujjonan amire amugy nincs pénzem.Szoval adjam el vagy hordjam inkább de nem akarok a tucatcsajok közé tartozni és ha bemegyek vele a suliba tudom hogy mindenki engem fog kérdezgetni hogy ilyen jolmegy?Meg hogy hol vettem és nem akarom azt mondani hogy hazsnáltan mert akkor meg kicsufolnak.
erről van szó:
Hát tényleg egy tömegcucc, de ha neked tetszik akkor hordjad nyugodtan. Amúgy meg nem kell tudniuk az igazat... mondd, hogy kaptad egyik rokonodtól :)
De ha jól akarsz járni, akkor eladhatod mondjuk egy 5ezerért is vagy többért is ha olyan az állapota és akkor veszel magadnak valami olyasmit rajta, ami megy a stílusodhoz.
köszönöm a válaszokat azért szerintem egyszer-kétszer felveszem és meglátjuk mi lesz.
jöhetnek még válaszok.
nem is értem, hogy egy sima tornacipő csillaggal, miért jelenti, hogy vkinek jól megy :S
nyilván nincs ráírva, h használt, ezt nem is kell elárulnod senkinek :)
Próbáld hordani ha már megvetted, ha nem tetszik, akkor meg hagyd a francba
Miért csúfolnának ki?
Nincs mindenkinek annyi pénze,h a ruhái csak újonnan vannak véve
Ráadásúl ha jól is néz ki és divatos!
Nyugottan hordjad én inkább irigyellek,h vettél 1 converse-t olcsóbban.:)
előző vagyok
és szerintem megérte
mert ez 1 jó márka és sokáig tud majd hordani
remélem megfogadod a tanácsomat és hordani fogod,ha igen viseld egészséggel!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!