Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Latex nadrág miért olyan...

Latex nadrág miért olyan népszerű?

Figyelt kérdés
Sétálok az utcán és rengeteg hölgyen van latex. A fehérnemű vonalai egy az egyben kirajzolódnak.. persze nekem ez nem probléma , csak érdekesnek találom mert azt hallottam róla hogy nagyon könnyen izzadékony az ember tőle mégis sokan hordják...

2019. ápr. 27. 00:34
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Kiemeli az ember lábának formáját...

Sötét szín s az azon lévő fény csillanása erősebb kontrasztot ad.

+ ezek nem latex anyagok!

Az igazi latex a szexshopban van 😂

De hidd el, a 30-45fokos melegben nem fogja hordani épp eszű csaj.

26/N

2019. ápr. 27. 08:11
 2/9 cameronmonaghanbabee ***** válasza:
81%
Szerintem jól néznek ki. Szívesen hordanék, csak nem nagyon szoktam látni latex gatyákat :(
2019. ápr. 27. 08:13
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

Mert jól néz ki. Én elvét e látok másokon, Pesten se gyakori, télen jobban divat.

De általában aki hordja az nem latexet hord hanem fényes anyagú sima leggingset. Nekem van mind 2 fajta, tegnap ilyenben voltam, az nem meleg,de van latex leggingsem,azt ilyen hűvösebb időben hordom, mert amúgy könnyű beleizzadni, főleg ha süti a nap,de amúgy is ha kicsit is meleg van.

2019. ápr. 27. 08:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Kb. 10 évente mindig visszakerül a divatba.

Pár évvel ezelőtt a roma nőkön, illetve gogo táncosokon kívül senki nem hordta, és a köznevetség tárgya volt, míg most az összes kistini és trendkövető csaj ebben nyomul, akár előnyösen áll nekik, akár nem.

Vannak latexhez hasonló (!) anyagú darabjaim.

Az igazi latex nagyon nehezen viselhető, hiszen a nyári melegben fullasztó és nagyon izzaszt, míg hűvös időben ez a mű anyag nagyon hideg, ahogy érintkezik a bőrrel. Csak úgy tudnám elképzelni, ha az ember vesz alá egy harisnyát is.

2019. ápr. 27. 10:18
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Igen kb 10 éve sokan hordtak ilyent, magában is, de most nem nagyon divat magában hordani, pláne latexet, normál fenyes leggingset, amilyent sport célra használnak olyant többen hordanak, de nem magában, mondjuk én magában.
2019. ápr. 27. 11:06
 6/9 ívy1 ***** válasza:
47%
Az nem latex!!! Én is szívesen hordok ilyet,de hosszabb felsőkkel.
2019. ápr. 27. 15:12
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
Mert rendkívül nőies darab. Nagyon dekoratív hatást lehet vele kelteni.
2019. ápr. 27. 17:13
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Mivel kilátszik mindenük így “hölgyeknek” semmiképp nem nevezném őket,és amúgy ilyenkor látszik mennyire mellébeszélnek a nők,mivel itt kirajzolódik a bugyivonal ,máskor meg arról papolnak ,hogy az nem szép látvány.
2019. ápr. 28. 21:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert nagyon csinos.
2020. júl. 14. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!