Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a cipo szerintetek elbirja...

Ez a cipo szerintetek elbirja meg ezt a nyarat?

Figyelt kérdés
[link]
2019. ápr. 26. 07:06
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Ez már bőven kukaérett most is.
2019. ápr. 26. 07:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem hamarosan ki fog lyukadni a talpa. Vagy elválik a talp a felsőrésztől.
2019. ápr. 26. 08:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lyukad ki, akkor igen. Nálam inkább eltörni szokott a talpa ott, ahol a lábujj hajlik. Illetve ha a felső része nagyon kopott vagy kimoshatatlanul retkes, akkor tényleg csereérett.
2019. ápr. 26. 08:22
 4/8 anonim válasza:
Nem a talpanak rotty
2019. ápr. 26. 08:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha van több labellid és néha veszed fel, akkor igen. Ha mindig abban jársz, akkor nem. Tudom, hogy menő a torna cipő, de egy hagyományos sport cipő strapabìròbb, legközelebb én inkább azt vennék.
2019. ápr. 26. 08:37
 6/8 anonim ***** válasza:

"de egy hagyományos sport cipő strapabìròbb"

Márka és márka függvénye. Nike sportcsukám 2 hónap alatt leesett a lábamról. Utána tornacipőt vettem, 3 éve nyúzom és semmi baja.

#kérdező

Lassan kilyukad a talpa... ha te szeretsz úgy mászkálni benne, akkor persze, hordd :D

2019. ápr. 26. 12:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy tudtad kilyukasztani a talpát, nekem a legrongyosabb conversemmel sem történt meg ilyen, és még mindig egyben vannak, hordhatóak kerti cipőnek, vagy ilyesmi. A vászon szokott lyukadni, és szakadni, egyébként erre a márkára egyáltalán nem jellemző, hogy leválna a talpa. A lyuk miatt viszont felejtős.
2019. ápr. 26. 13:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Pár viselést még kibír. Legyen azért tartalék cipőd, általában a legrosszabb pillanatban megy tönkre minden.
2019. ápr. 26. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!