Ehhez a cipőhöz milyen zokni illik?
Sziasztok!
Szerintetek hogy illő hordani ezt a cipőt? Mondjuk egy fekete nadrágot veszek fel mellé.
Ugye a cipő fekete, de a nyelve és a szegélye fehér. Fehér zokni, fekete, boka, rendes, esetleg titok, hogy ne látszódjon? Vagy testszínű harisnya?
A nadrág szárából felhajtani kifelé kicsit, vagy leengedve hagyni?
Kicsit megzavart a dolog, nem tudom eldönteni, hogy illik igazán ehhez a cipőhöz öltözni.
Köszönöm!
Ha fekete hosszú nadrághoz veszed fel, akkor csakis fekete zokni. Normális hosszúságú, a nadrágszár ne legyen felhajtva. Az hiába divatos, nagyon bénán néz ki.
H arövid nadrággal, akkor egyszerű titok zokin, ami minimálisan látszik a cipőből.
Hmm szerintem feher hosszu zokni (hogy a nadrag alatt legyen)
Hosszu nadragod meg turd fel egy kicsit hogy bokad felett legyen (de ne legyen az a skinny jeans)
Ehhez fekete zoknit nem vennek.. csak feheret mert a belseje latszik
Fehér bokazokni, titokzokni.
Hosszú zoknit nem vennék fel hozzá. A fehér a fekete nadrágtól ütne el nagyon, a fekete meg a cipőtől, mert a szegélye fehér.
Én szoktam átlátszó harisnyával sportcipőt viselni, sokkal kényelmesebb mint sima zoknival.
Próbáld ki úgy.
F/42
#2es vagyok
Meg attol is fugg, neked milyen a stilusod es hany eves vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!